Szoktatok otthon a tükör előtt táncolni, mikor senki nem látja?
Figyelt kérdés
:D2009. ápr. 29. 19:14
1/11 anonim válasza:
Régebben esett már meg :))
Mostanában nemigazán, jóformán tükörbe sem nézek :S
2/11 anonim válasza:
ahaam :P
d ritkan mee ritkan vok egyedul othon:P
3/11 anonim válasza:
Igen :) bekapcsolom hangosan a zenét, habfixáló flakonba karaokizok és közben dobálom a hajam :) meg a nappaliba végigszoktam menni úgy mintha a kifutón lennék, olyan szerelésekben mint pl bugyi+melltartó+nagykabát :D ja amugy felnőtt nő vagyok már, csak néha rámjön :D
4/11 A kérdező kommentje:
akkor jó, megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül:D tudom, ha látna valaki tiszta idiótának nézne, de olyan jó néha szórakozni egy kicsit:D és tényleg jó kikapcsolódás:P:D
2009. ápr. 29. 19:47
5/11 A kérdező kommentje:
és én is már 18 voltam x):D
2009. ápr. 29. 19:48
6/11 A kérdező kommentje:
voltam = múltam XD
2009. ápr. 29. 19:48
7/11 anonim válasza:
En is szoktam,meg enekelek(ez kizarolag mikor egyedul vagyok es nem hallja mas) es beoltozok ilyen olyan ruhakba.
Amugy hip-hop ot majdnem minden nap tancolok meghozza tukor elott:)
8/11 anonim válasza:
szoktam, tökre feldob :D meg éneklek is hozzá, vagy legalábbis tátogok :D
9/11 anonim válasza:
szoktam hát..:D
közbe meg jól kiröhögöm magam xD
10/11 anonim válasza:
Szoktam magamban táncolni és énekelni, de nem a tükör előtt. Általában főzés és takarítás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!