Szoktatok otthon egyedül, random mód táncolni, ha mondjuk vidámak vagytok és senki sem lát titeket?
Volt már erre példa? Ha igen, milyen zené(k)re ropjátok?
Hány évesek vagytok és milyen neműek? :)
Hehe, nem. Rettentő sz.r mozgásom van, a macskát sem akarom kitenni annak az élménynek, hogy néznie kelljen. De nem is élvezném.
37N
Hát én szinkronúszó vagyok, és az nem tudom, hogy mennyire számít tancolásnak, ha a szárazföldön kűrözöm a kűrzenémre.
15/L
Amikor nagyon jó kedvem van és egyedül vagyok itthon, akkor igen :D
Emlékszem például aznap, mikor tudtam, hogy délután végre megtörténik az első randi a barátommal (aki akkor már régóta tetszett), akkor reggel, ébredés után feltekertem a hangerőt és olyan intenzív, fenékriszálós tánccal roptam körbe a szobámat különböző Green Day dalokra, hogy csak na :D
Külső szemmel biztos vicces lehetett, ahogy egy 155 cm, szőke kiscsaj, egy enyhén fakult, s*ggig érő AC/DC-s férfipólóban riszálja magát :D
17/L
Én is szeretlek táncolni.
Mindenféle zenére.
Régebben balettoztam.
Általában azokat a mozdulatokat viszem bele a táncomba. Szoktam énekelni is!
Énekelni szoktam leginkább :D
De úgy null-huszonnégyben. Random magyar, esetleg külföldi slágereket, retrót, ideit, mesék betétdalait,népdalt, mindent ami csak jön. Persze szoktam táncikálni is, de nem konkrét koreót, csak így spontán kisasszézok a konyháig, csettintgetek, idétlen tekergés, medvetánc. :D Ez számít?
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!