Szoktatok otthon egyedül, random mód táncolni, ha mondjuk vidámak vagytok és senki sem lát titeket?
Volt már erre példa? Ha igen, milyen zené(k)re ropjátok?
Hány évesek vagytok és milyen neműek? :)
Tátogva énekelni szoktam (hatalmas átéléssel), közben időnként teátrális mozdulatokat teszek, mindezt inkább a romantikusabb számok esetén, ha pörgősebb zenét hallgatok, akkor rángatom a fejem előre-hátra, de ezek táncnak nem nevezhető dolgok. 😃
30N
Igen, szoktam, de nem örömömben, hanem ha van rá energiám, akkor edzésként. Vannak olyan zenék, amikre egyszerűen muszáj...
Néha kell a mozgás, viszont a monoton edzésformák nem nekem valók, a tánc változatos, viszont most nem tudnék még egy tánc tanfolyamot is beiktatni a napjaimba, úgyhogy egyenlőre marad az ugrabugra. Úgy látom, fejlődőképes vagyok, ami a mozgásomat illeti, de lényegtelen, mert úgysem látja senki. Általában shuffle dances videokat keresek. Kardio edzésnek marha jó!
Én úgy gondolom, a tánc az, ami legjobban harmonizálja az ember mozgását és testalkatát. Szeretném egyszer rendesen megtanulni.
Nos, ha nem is látják, a szomszédok gondolom csak hallják, mert általában este 8-10 között szoktam rákezdeni, ha épp jut időm.
46/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!