Ha nem fogadom el a munkaügyi központ által felajanlott állást, mivel sajnos a napokban történt egy hozzám tartozó al baleset, így nem tudom a munkát végezni, torolhetnek és nem kapok semmilyen ellátást?
Figyelt kérdés
Jelenleg a covid miatt szünetel a vállalkozásom egy kis időre, a munkaügyi ki közvetített egy vallalathoz de semmi értelmét nem látom, hogy kB két hetet tudnék menni mivel édes anyám a kórházban van, és holnap engedik haza, egyedül nem lehet otthon hagyni. Ezért sajnos egy ideig be se tudnék járni (a covid miatt ki uritettek a kórházat 2 napig fogják bent őket és haza engedik a covid betegek miatt). Mit tudok tenni, hogy az ellátást meg kapjam legalább?2021. nov. 4. 07:09
1/9 anonim válasza:
Bemész a munkahelyre, megmondod a főnöknek, hogy mi a helyzet, ha humánus, akkor ráírja a papírra, hogy alkalmatlan vagy vagy az állás betöltött és mwhwt további a munkaügyis dolgod.
3/9 anonim válasza:
Igen, megszuntetik, es ezt el is mondták, amikor regisztraltal.
4/9 A kérdező kommentje:
3 nem nem kaptam semmilyen felvilágosítást. Fájna normalisan, kulturáltan válaszolni?
2021. nov. 4. 07:20
5/9 A kérdező kommentje:
1 köszönöm az értelmes., normális segítséged!
2021. nov. 4. 07:21
6/9 anonim válasza:
Igen megszüntetik. Te nem teljesíted a szerződésben foglaltakat nekik sem kötelességük ellátást adni. Sőt, utána x évig nem is regisztrálhatsz újra
7/9 anonim válasza:
Bocs, kérdező, de a probléma veled van. Normális választ adtam, te kötöttél bele ok nélkül. Gondoltam leereszkedem a szintedre. Sajnos ennél mélyebbre nekem már nem megy, neked láthatóan sikerült. Ennek ellenére remélem, hogy nem ezt a hozzáállást kapod majd vissza mindenütt, amit itt velem szemben tanúsítottal, mert így mészire nem jutsz.
8/9 anonim válasza:
A cégnek kell szólni, hogy mi a szitu aztán ők ráírják a papírra, hogy nem vagy alkalmas így nem kerülsz ki a rendszerből.
9/9 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1143..
Nem értelek, szinte biztos hogy mindkét kérdést Te írtad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!