1/14 anonim válasza:
2 hete csapatépítőn karaoke közben lestem a lépcsőn.
4/14 anonim válasza:
Szeptember 27-én a vizes, egyenetlen járdán, mert olyan cipő volt a lábamon, aminek sz@r műanyag talpa van. Jól össze is vertem a jobb bokám, csúnyán lehorzsoltam róla a bőrt még harisnyán keresztül is. Természetesen jó drága harisnya volt rajtam, akkor vettem fel első alkalommal. :-D Szóval a cipő otthon landolt is a kukában.
5/14 anonim válasza:
Valamikor a télen, amikor 20-tól kijárási korlátozás volt meg zárva voltak a kocsmák. Na akkor mentem haza éjszaka 22 körül a kocsmából beb...va és egy kátyú megdobott bringástól és eltaknyoltam.
6/14 anonim válasza:
Meg nem mondom pontosan hány éve.
~5
Elaludtam egy lépcsőn, alvajártam és az első fok után zúgtam le.
7/14 anonim válasza:
Egy hónapja futás közben erdőben. De ez előfordul azzal aki természetben sportol. Szerencsére puha volt a fű.
8/14 Metionin válasza:
Valamikor júniusban balettórán.
9/14 anonim válasza:
Év elején, a baromfiudvarban a latyakos hóban. És persze hogy pont egy sáros pocsolyába...
10/14 anonim válasza:
Kb. 1 hete egy moziterem lépcsőjén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!