Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy depresszi...

Honnan tudhatom hogy depressziós vagyok? Mik a "tünetek"?

Figyelt kérdés

2021. nov. 3. 23:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Kíváncsiságból kitöltöttem. 3-ból 3 pozitív. Fuck...

Azt hiszem tényleg ideje lenne foglalkozni a problémával

2021. nov. 4. 09:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálam a túl sok alvás, hiába állítok be ébresztőt, ha felébredek reggel egyszerűen nincs kedvem felkelni, ezért inkább visszafekszek, és képes vagyok délutánig is aludni akár. Hiába vagyok éhes, semmit nincs kedvem megfőzni ami van itthon, és a 10 percre lévő boltba sincs kedvem elmenni, mert túl sok energiát igényelne felöltözni, rendbe tenni magam stb. Nincs kedvem sorozatot nézni, mert egyszerűen nem érdekel. Ha egy jobb napom van és elmegyek valahova valakivel, akkor azt is nehezen tudom élvezni, miután hazajövök pedig legkésőbb pár órán belül megint rossz lesz a hangulatom. Fizikailag gyengébbnek érzem magam, könnyebben elfáradok. Kilátástalannak érzem az életem, sokat ingadozik a hangulatom. Nálam nagyjából ezek a tünetek.
2021. nov. 6. 21:15
 13/16 anonim ***** válasza:
12-es, ugyan mért nem mész pszichiáterhez? Élvezed a szenvedést?
2021. nov. 6. 21:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanazok a tüneteim, mint a 12-esnek... Pedig én járok pszichiáterhez és sorra próbálgatjuk a gyógyszereket, de semmi nem segít... Még az sem, ha kimozdulok... :(
2021. nov. 7. 17:15
 15/16 anonim ***** válasza:
+ még ez a sötétség is rátesz egy lapáttal... Pedig még tél sincs :(
2021. nov. 7. 17:16
 16/16 anonim ***** válasza:
A megfelelően megtalált gyógyszer (legalább 3 hétig kell várni a hatásra) és a pszichoterápia együttese a nyerő, 14-es.
2021. nov. 7. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!