Hogy kezdődik egy drogdiler élete,karrierje?
Régebb óta foglalkoztat ez a tema de neten annyira nem talaltam ezekrol informaciot.Arra vagyok inkább kivancsi hogy milyen is ez az életforma?
Nem félnek hogy egyik nap csak jonnek a rendorok es borul minden.Vagy annyi pénzt tudnak ezzel keresni hogy ugymond megeri.Milyen egy diler szemelyisege? Vagy egyáltalán mi vezeti rá egy normalis embert erre az utra?
Én egy drogdilert ismertem, neki minden az utcán kezdődött. Volt hol laknia, de az ideje nagy részét mégis az utcán töltötte, ott nőt fel, és ott ismerkedett meg a drogok világával. Nagyon korán csöppent bele, ebbe a világba kb.. 15 évesen, de ő el határozta magát, hogy ebből akar majd meg élni, még úgy is hogy, bármikor el foghatják a rendőrök. Ki próbálta a marihuánát és más drogokat is, de soha nem szokott rá egyikre se.
Ő csak is árulta. Ha jól emlékszem akkor, olyan 19 évesen már nagyban nyomta ezt, az egészet. Havonta 3-6 kg marihuánát adott el, és nagyon ügyesen csinálta. Amit át vett drogot pl... 1 kg marihuánát az 5-10 percnél tovább soha nem volt nála. Se drogot és pénzt se tartotta otthon, soha. Évekig csinálta, de mindig tartott szüneteket pl.. több hónapig nem is foglalkozott vele, és utána megint el kezdte. 26 évesen döntött úgy, hogy elég volt, nem csinálja tovább, nem kisérti tovább a szerencséjét. Ennek már lassan 15 éve. Azóta családja van neki és rendes be jelentett munka viszonya. A drogok világát a háta mögött hagyta. Úgy tudom, hogy nem bánta meg, mert az évek alatt jókora pénzt tett ezzel félre. És olyan dolgokat tanult meg az utcán, amit nem tanítanak semmilyen iskolába.
Remélem tudod, hogy ezeket az ex bűnöző sztorikat minimum 10-el kell osztani, és akkor is több lesz a valóságtartalma, mint amúgy :D
Kíváncsi lennék, mi olyan rohadt hasznosat lehet megtanulni marihuána árullás közben. Mérleget használni, meg felszorozni egy gramm árát egy egész számmal? :D
Az a hű de sok pénz, amit kereshetett vele sem lehet sok, mert csak kp-ben tudta tartani, nem tudta tisztára mosni. Ez amatőr csicska szint még mindig.
Na figyu, én meg nem kockáztatok semmit, csak tanultam és 2 nap alatt megkeresem tisztán, adózva, nem rendőröktől meg lebukástól parázva a 200 ezret és nem mondanám magamat gazdagnak. Aki ezért a pénzért az életét meg a szabadságát kockáztatja, az bocsáss meg, de nem gazdag meg nem maffiózó, hanem egy piti kis sz..rgalacsin. Ekkora pénzt lehet legálisan is keresni, csak nem az utcán kéne "tanulni" a nagy büdös semmit.
Az összes olyan ember, akit futólag ismertem és nem törvénytisztelő módon gazdagodott meg, az sosem rühes drogokat árult, meg zárjegy nélküli piát csempészett agyontetoválva egy zöldségesmerciben könyökölve a saját szabadságát kockáztatva aprópénzért, hanem mind fehérgalléros bűnöző volt, inkább szürke zónában mozogva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!