Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az oltatlan...

Mit gondoltok az oltatlan emberekről? Jogosan vehetik el tőlük a munkájukat? Jogos a kiközösítés? Jogos, hogy egyes emberek szerint az oltatlan gyereket se szüljön? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok a véleményekre!

2021. nov. 2. 17:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Igen, akkor most oltassam be magam én is, hogy a kormány felvághasson mert egyel"

Csak ismételni tudom, amit már többször írtam: igen, ha szeretnéd akkor oltsd magad. Ha nem szeretnéd, akkor ne. Nem bonyolult.

"az erkölcstelen orvos, aki beadta"

Ugye tudod, hogy egy háziorvosnak, szemésznek, stb-nek nem kötelező a vakcinákhoz és az esetleges alapbetegségekhez olyan mélységben értenie, hogy ezt megítélje?

Minden alapbetegséggel élő, oltást kérő ismerősöm a kezelő szakorvosához fordult hogy melyiket ajánlja, melyiket nem ajánlja. Nekik nem is lett gondjuk.

"az is biztos, hogy egyik sem fogja leellenörizni mi van irva az ampullára, mielőtt beadnák neki. Lehet ásványvíz is."

Ezen a vonaton messzire lehetne utazni. Mi van, ha az algoflexben se az van, mint amit állítanak? Mi van, ha a gátlástalan orvos nem is azt a műtétet végzi el mint amiben megállapodtunk?

"Mondj egyetlen vakcinát, amivel nem volt semmi baj, ami körül semmi cirkusz nem volt!"

Mind körül keltettek cirkuszt azok akik rettegnek tőle. Én pl. Szputnyikot kaptam, arról még nem láttam hivatalos forrásból "mindmeghalást". Ha jól emlékszem, a Pfizer állítólagos szívizomgyulladását is cáfolták.

Lecsengeni majd 80-90%-os átoltottságnál fog, ha tetszik, ha nem. (Btw ez nekem se tetszik, jó lenne előbb.)

2021. nov. 3. 11:58
 32/33 anonim ***** válasza:
6# tévedsz , azok csesztek rá eddig akik sorban álltak a mérgekért , ezek hullanak és károsodnak , ekkor már megdöbbennek mekkorát tévedtek és mi az igaz . A 4. majd 5. kitudja melyik után a szenvedők sora csak hatványozottan szélesedik . Levesbe te meg a fanatikusok kerülnek . Üdv oltásellenes járványtagadó
2021. nov. 9. 12:52
 33/33 anonim ***** válasza:
46%
Először is ne hazudozzatok, mert pont, hogy oltatlanokkal van tele a covid kórház. Fizeted a tb-t. Én is fizetem, mégsem jutok el orvoshoz a covidosok miatt. Szóval akkor hol vannak az én jogaim? Azt kellene tenni, mint Németországban. Az az oltatlan aki elkapja a covidot és ellátásra szorul, ki kellene fizettetni vele a teljes ellátás összegét. Az extrém sportolóknak sem fizeti a tb. az ellátásukat, ha a sport miatt éri őket baleset.
2021. nov. 9. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!