Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy megint kötelező lett a maszk pl a buszokon?

Figyelt kérdés

2021. nov. 2. 06:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
78%
20-as, ha ezeket pontokat mind betartottuk volna, akkor is ugyanez lenne. Ne legyenek illúzióid.
2021. nov. 2. 09:58
 22/32 anonim ***** válasza:
66%
Nekem már tele a tököm. Be vagyok oltva, mert be akartam oltatni magam, nem kártyácskáért meg azért, hogy kint ülhessek egy teraszon. De már elegem van, én védve vagyok, aki meg nem oltatta be magát, az úgy döntött, ő is védve van, akkor minek?
2021. nov. 2. 10:52
 23/32 anonim ***** válasza:
83%
Semmit, felveszem és kész. Legalább nem érzem majd a büdös utasok szagát. :D
2021. nov. 2. 12:52
 24/32 anonim ***** válasza:
74%
En ma vegig utaztam a metron 4 megállót ugyh nem volt rajtam. Teljesen véletlenül elfelejtettem felvenni XD de nem tunt fel senkinek
2021. nov. 2. 12:56
 25/32 anonim ***** válasza:
47%
Korábban kellett volna. Sokaknak maguktól nem jut eszükbe, hogy ha köhögnek, tüsszögnek, tegyenek a szájuk elé valamit, ha tömegben vannak.
2021. nov. 2. 12:56
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
2 hete még teltházzal mentek a színházak (maszk nélkül, oltatlanoknak is).
2021. nov. 2. 15:59
 27/32 anonim ***** válasza:
57%
Nem kell aggódni, lesz még 5. és 6. hullám is. (Természetesen mind új variáns lesz, még jó, hogy a görög ABC-nek van még jó pár betűje).
2021. nov. 2. 16:05
 28/32 anonim ***** válasza:
89%

Én ma kényszerültem igénybevenni a BKK szolgáltatásait. Kifejezetten örültem annak, hogy rajtam volt a kókuszos öblítő illatú maszkom és nem kellett szagolnom a 3 csövest a villamoson, akik épp kannásbort ittak. Persze maszk nélkül, nekik nem kell.

Egyébként zavarni nyilván zavar, nem szeretem hordani. De ha kell, akkor nem rinyálok, hanem hordom.

2021. nov. 2. 16:07
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem annyiból "zavar" hogy még elfelejtem és kicsit kapkodós a felszállás úgy, hogy utolsó pillanatban rántom fel. :D

1-2 hét és megint megszokom, nem lesz gond. Meg jön a tél, a covid előtt is hordtam néha maszkot nagy hidegben.

2021. nov. 2. 16:35
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Már csak az embereket kéne covidtől függetlenül megtanítani, hogy tegyék a szájuk elé a kezüket, ne hányjanak bele a nagyvilágba, mint a fogyatékosok.
2021. nov. 2. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!