Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy megint kötelező lett a maszk pl a buszokon?

Figyelt kérdés

2021. nov. 2. 06:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
30%
Helyes.
2021. nov. 2. 07:45
 12/32 anonim ***** válasza:
16%
Örülök neki, mivel nem járok busszal. Minél többen szenvednek, annál jobb! A cél az egész univerzum elpusztítása! Ha rajtam múlna, bármilyen közösségi közlekedésre csak 1,5 liter vér leszívása árán lehetne felszállni, a benzinárakat meg 40-szeresére emelném!
2021. nov. 2. 07:50
 13/32 anonim ***** válasza:
60%

Eddig elvoltam nélküle, nem csípem a maszkot. De pár napja elkaptam valamit, köhögés, nátha, stb. Most kifejezetten örülök neki hogy a buszon kell, mert tömve van reggel és sokan köhögnek, krakognak.

Nekem kellett ehhez a véleményhez az, hogy egyszer elkapjak egy enyhébb bacit. Aki nálam is érzékenyebb azoknak viszont nem is kérdés a maszk a BKV - n.

2021. nov. 2. 08:05
 14/32 anonim ***** válasza:
71%

Na ennyit ér az oltás

Be van oltva 6 M ember megis egyre tobb a fertozott

Vicc az egész

2021. nov. 2. 08:08
 15/32 anonim ***** válasza:
34%

Kedves 15ös!

Az oltás nem a fertőzéstől véd, hanem hogy ne dögöljön bele az ember vagy ne legyen súlyosan beteg. Baromira nem mindegy, hogy kórházba kerülsz vagy 3-4 nap alatt átmegy rajtad, mint egy "megfázás". Legjobb barátnőm 2 hétig volt kórházban, lelegeztető nem kellett, de nagyon gyenge volt és még utána 2-3 hónap volt mire teljesen felépült. Életerős, sportoló fiatal csajról van szó. Azt mondta a lakásból alig bírt kimenni, sose hitte volna, hogy ennyire gyenge lesz.

Édesapám minden évben felveszi az influenza oltást, mégis van olyan, hogy elkapja, de 2-3 nap alatt kifekszi és nem marad szövődmény. És még mennyien vannak ezzel így, még sincs kimondva, hogy az az oltás szar lenne.

Nekem a maszkkal semmi bajom, ha ez a szabály felveszem, nem zavar semmiben.

2021. nov. 2. 08:30
 16/32 anonim ***** válasza:
70%
16-os, ne legyél már demagaóg, légyszi. Ezt MOST! mondják, mert már nem lehet mit mondani😄. A kampány kezdetén, közben végig azt mondták, hogy csak így kerülhetjük el 4.hullámot. Csak így fékezhetjük meg a járványt. 1000 videó van, amit megnézhetsz.
2021. nov. 2. 08:45
 17/32 anonim ***** válasza:
50%
Várható volt, hogy bevezetik, szerintem csak idő kérdése, hogy a boltokban + egyéb nyilvános helyeken is kötelező lesz. Én személy szerint nem örülök neki, mert napi 2x1 órát utazok buszon, és egy idő után alig kapok levegőt. Az arcom is kipattog tőle, hiába használok pamut anyagú maszkot. De ha félreteszem önös érdekeimet, akkor logikusnak tartom, mégis csak véd valamit.
2021. nov. 2. 09:02
 18/32 anonim ***** válasza:
51%
Semmit, engem nem érint, nem járok busszal. Viszont a fiam azzal jár iskolába, szóval jó lenne nem elfelejteni, hogy plusz még azt is vinni kell
2021. nov. 2. 09:18
 19/32 anonim ***** válasza:
1%

#5:

Mi lenne, ha inkább növesztenél magadnak egy kis önbizalmat a rinyálás helyett, te szerencsétlen hülye.

2021. nov. 2. 09:35
 20/32 anonim ***** válasza:
52%

1. Előbb kellett volna. És nem kellett volna békemenet, vadászkiállítás és a többi

2. A "hanyatló" nyugaton el bírták viselni eddig is, sok helyen nyáron sem engedték el ezt a szabályt.

3. Végre ismét nem leszek havonta beteg.

2021. nov. 2. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!