Mit szóltok hozzá, hogy megint kötelező lett a maszk pl a buszokon?
Eddig elvoltam nélküle, nem csípem a maszkot. De pár napja elkaptam valamit, köhögés, nátha, stb. Most kifejezetten örülök neki hogy a buszon kell, mert tömve van reggel és sokan köhögnek, krakognak.
Nekem kellett ehhez a véleményhez az, hogy egyszer elkapjak egy enyhébb bacit. Aki nálam is érzékenyebb azoknak viszont nem is kérdés a maszk a BKV - n.
Na ennyit ér az oltás
Be van oltva 6 M ember megis egyre tobb a fertozott
Vicc az egész
Kedves 15ös!
Az oltás nem a fertőzéstől véd, hanem hogy ne dögöljön bele az ember vagy ne legyen súlyosan beteg. Baromira nem mindegy, hogy kórházba kerülsz vagy 3-4 nap alatt átmegy rajtad, mint egy "megfázás". Legjobb barátnőm 2 hétig volt kórházban, lelegeztető nem kellett, de nagyon gyenge volt és még utána 2-3 hónap volt mire teljesen felépült. Életerős, sportoló fiatal csajról van szó. Azt mondta a lakásból alig bírt kimenni, sose hitte volna, hogy ennyire gyenge lesz.
Édesapám minden évben felveszi az influenza oltást, mégis van olyan, hogy elkapja, de 2-3 nap alatt kifekszi és nem marad szövődmény. És még mennyien vannak ezzel így, még sincs kimondva, hogy az az oltás szar lenne.
Nekem a maszkkal semmi bajom, ha ez a szabály felveszem, nem zavar semmiben.
#5:
Mi lenne, ha inkább növesztenél magadnak egy kis önbizalmat a rinyálás helyett, te szerencsétlen hülye.
1. Előbb kellett volna. És nem kellett volna békemenet, vadászkiállítás és a többi
2. A "hanyatló" nyugaton el bírták viselni eddig is, sok helyen nyáron sem engedték el ezt a szabályt.
3. Végre ismét nem leszek havonta beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!