Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy idő után kötelező lesz az...

Egy idő után kötelező lesz az oltás?

Figyelt kérdés

Elején még úgy volt senkit nem érhet megkülönböztetés stb.

De már az élet ellehetetlenítése megy... Nem tudsz a természeten kívül sehova menni, MUNKÁBA sem...

Túloztam de remélem értitek mire gondolok...

Valamint már ötödjére jön vissza a vírus, és már negyedik oltáson gondolkodnak, nem tudom már mit gondoljak.

2021. nov. 1. 20:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Azért nem kell ahhoz baromi sok agysejt, hogy felfogd azt, amit lassan egy éve szajkóznak: az oltások nem védenek 100%-osan, de szinte biztosan megelőzik az igazán súlyos tüneteket (értsd: ha be vagy oltva, akkor sokkal kisebb eséllyel kerülsz kórházba vagy a föld alá).

A maszkviselésről meg a VÍRUS KEZDETE ÓTA mondják, hogy nem véd minden körülmények között, az is csak a fertőzés esélyét csökkenti. Mármint annak az esélyét legfőképp, hogy te másokat fertőzz. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogja tőled senki elkapni, csak mondjuk ha maszkban ülsz egy tömött buszon fél órát, akkor 50-ből 2 embert fertőzől meg, maszk nélkül meg 10-et.

De nem bakker, ahelyett hogy használnád az agyadat meg az általános iskolás matekot, inkább rettegj attól, hogy téged aztán hű de elnyomnak. Akkor bezzeg nem nyomnak el, amikor a fizetésed harmadát lenyúlják adóba. Akkor nem nyomnak el, amikor a vásárlásaidat 27% adó terheli. Akkor nem nyomnak el, amikor lakásvásárlás után illetéket fizetsz. Akkor nem nyomnak el, amikor papírokkal kell magadat igazolnod számtalan helyzetben és helyen. De akkor aztán hű de el vagy nyomva, amikor a szád meg az orrod elé kell tenni egy tenyérnyi textilt, de szabadságharcosok gyönge.

2021. nov. 4. 23:38
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
te szabadságharcosok gyöngye *
2021. nov. 4. 23:39
 23/26 anonim ***** válasza:
48%
#21 Te is bizonyítottad, konkrétan ezzel az egésszel ellentmondanak önmaguknak, ha az oltás nem 100%-os és a maszk sem, akkor nem tökmindegy, hogy maszkot kell hordanod, vagy oltod magad, tényleg egy ilyen undorító módszerre kell folyamodni, oltasd be magad vagy különben éhen halsz, tényleg nem látod, hogy ez baromira nincs rendjén?
2021. nov. 5. 04:46
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
A "nem véd minden körülmények között" meg "csökkenti az esélyét a fertőzésnek" az azt jelenti nálam hogy 50-50%. Nem vagyok nagy matekos, de akkor nem k.rva mindegy hogy mit csinálok? Csökkentem az esélyét, tehát vagy fertőzök, vagy nem. Nem véd minden körülmények között, tehát vagy véd, vagy nem. Oké, hordom a maszkot ha kell, legyenek boldogok, de ilyen vagy igen vagy nem szitura nem jött meg a kedvem az oltáshoz.
2021. nov. 5. 04:57
 25/26 anonim ***** válasza:
52%
24: azért különbség van egy nátha és a halál között. Az oltás célja nem a fertőzés kialakulásának megelőzése, hanem a súlyos lefolyású betegség esélyének a csökkentése.
2021. nov. 5. 05:39
 26/26 anonim ***** válasza:

"#21 Te is bizonyítottad, konkrétan ezzel az egésszel ellentmondanak önmaguknak, ha az oltás nem 100%-os és a maszk sem, akkor nem tökmindegy, hogy maszkot kell hordanod, vagy oltod magad, tényleg egy ilyen undorító módszerre kell folyamodni, oltasd be magad vagy különben éhen halsz, tényleg nem látod, hogy ez baromira nincs rendjén?"

Sajnálom, hogy nekem kell felnyitnom a szemedet, de a világon semmi sem biztos. A biztonsági öv sem véd meg mindig meg a légzsák sem, de azért örülsz, hogy van az autóban, ugye? A golyóálló mellény sem fog meg mindent, de azért örülnél neki, ha lenne rajtad, ha rád lőnek, ugye? A malária elleni oltás sem 100%-os, de azért örülnél neki, ha kapnál mielőtt maláriások közé küldenek, nem? Akkor miről beszélünk?

"A "nem véd minden körülmények között" meg "csökkenti az esélyét a fertőzésnek" az azt jelenti nálam hogy 50-50%. Nem vagyok nagy matekos"

Hát látszik is hogy nem vagy :D

2021. nov. 5. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!