Hogy lehet egy csúnya férfi és egy átlagos nő lánya annyira szép?
Csak a kompozíciók csúnyák, nem az öröklődő tulajdonságok.
Másrészt én kb mindent a nagyszüleimtől örököltem meg anyukámtól. A két nagymamámból van bennem nagyon sok, egy kicsi az anyai nagymamámból, illetve az orrom és a mosolyom tiszta anyám, ezt nagyon sokan mondták. Apám nem egy szép ember, cserébe dús göndör haja és szakálla volt mindig. A hajam és a szempilláim irigylik miatta. Szóval mindenhonnan bezsebeltem a legjobbat, kivéve nagymamám természetét, az katasztrófa. 😅
Úgy hogy nem ő az apa. Csak anyuci nem akarja elmondani.
Született már fehér házaspárnak néger gyereke. 😲😲😲
Na az a ciki. Ott az asszonyka már nem nagyon tud mit kitalálni. Itt még lehet elsunnyogja a dolgot az apuci pedig vak és nem akarja látni a nyilvánvalóan.
Vagy amikor egy nem szemüveges házaspárnak születik három gyereke és mind a három szemüveges lesz már kiskorától (értsd 10 éves kor alatt).
A felmenők között se volt náluk szemüveges. A nagy szülők hetven évesen még szabad szemmel olvastak 😲😲
Viszont az asszonyka a munka helyén éjjel nappal együtt volt egy erősen szemüveges palival. Mindenki tudja csak a férjecske nem akarja észre venni. Már a gyerekek nagyok. És vajon kire hasonlítanak...???
(Nem a 3-as vagyok)
Nekem amúgy van olyan rémálmom hogy zabigyerek vagyok. Persze fingom sincs, az apai rokonság mondogatta hogy hasonlítok az apai nagyapámra de az a halotti torán volt így nem tudom.
Sokat hasonlítok az anyai nagyapámra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!