Normális az, hogy az az "álmom" hogy átlagos, normális életem legyen?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok mint normális család, rendes barátok, átlagos szerelmi élet, stb.2021. aug. 17. 18:30
2/19 anonim válasza:
Gondolom erre vágysz. Van akinek ezek megvannak, ő még arról álmodik, hogy világsztárok a barátai, utazik a világban, mással van álmában nem az unalmas párjával stb.
3/19 anonim válasza:
Nekem is ez az álmom de ezt elérni, megteremteni baromi nehéz.
4/19 anonim válasza:
Ez neked meglehet elvileg
De gondolj bele pl akinek betegsége van stb
5/19 anonim válasza:
Teljesen normális. Én ha álmodok mostanság, az álmaim fele arról szól hogy nem diétázok, egészséges vagyok, és tudok futni.
7/19 anonim válasza:
Egyszerű vágyaknak tűnnek, mégis, nem is gondolnánk, mennyire kevés embernek adatik meg ez mind egyszerre...
8/19 anonim válasza:
Szerintem is nagyon nehéz ma szerető őszinte párt találni. Az ember lánya azt hinné egyszerű, de nem. Én is csak arra vágyom, hogy végre befejezzem a tanulmányaimat, legyen egy munkám, amit nem gyűlölök legalább, már az is valami és életem párjával éljek. Másoknak annyira alap, nekem sajnos nem akar összejönni.
9/19 A kérdező kommentje:
Most "megnyugodtam" mert azt hittem, hogy valami komoly gond van velem/az életemmel hogy egy átlagos élet az álmom.
2021. aug. 17. 19:29
10/19 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy kérdező illetve milyen nemű? Úgy értem van alapja a pánikodnak (30-hoz közeli vagy, vagy 30 feletti és ráadásul nő, vagy 25 év alatti, az sem mindegy, hogy férfi, mert őket még nem írják le 30 felett stb.)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!