Normális az, hogy az az "álmom" hogy átlagos, normális életem legyen?
Érdekes, de ugyanez az álmom nekem is, míg az a megszokott, hogy valaki azt mondja, hogy be akarja utazni a világot, gazdag akar lenni, stb... Én csak egy szerető feleségre vágyom és egy kényelmes otthonra, ahol boldogan eléldegélhetünk.
Furcsállják az emberek, hogy így gondolkodsz Te is?
Ugyan ezek a céljaim +egészség,boldogság.
23F
Rajtam is meg szoktak lepődni, hogy milyen egyszerű vágyaim vannak!
Nem voltam még sosem külföldön sem, és nem is vágyom rá!nem vágyom se drága autóra, se milliárdokra!
Csak egy igaz társra ide mellém, akivel kiegészítjük egymást!
A barátaim szinte mind eltűntek... Egy kezemen meg tudom számolni, hány barátom van még mellettem!
Rossz így egyedül... De lassan kezdek beletörődni...
Ó! Milyen fiatal vagy még! Olyan feleslegesen gondolkodsz még ilyen dolgokon! Élvezd az életet, a tiniéveidet!
Bulizz, csajozz, ismerkedj, szórakozz a barátaiddal!
Nagyon nagyon hamar eltelik ez a pár év, amíg sulizol és élvezheted a gondtalan életed!
Én itt vagyok 29 évesen, és még mindig nincs meg ezek közül mindegyik... Nincs még egy igaz társam, akivel boldog lehetnék! Az egykori osztálytársaim, cimboráim nagy részének meg már minimum egy gyereke van! Valakinek már alsós meg óvodás gyerekei!
De, több éves komoly kapcsolata már minden fiú osztálytársamnak van!
Én meg még mindig azzal szenvedek, hogy legyen végre egy normális lány, akivel közös jövőnk lehet...
Ha majd 30 évesen fogsz ugyanitt tartani, akkor elkezdhetsz aggódni, de ettől még messze vagy!
Vannl, akinek még rosszabbul alakult az élete! Hány olyan kérdést látok itt, hogy 40 feletti a pasi, és még mindig nem volt komoly kapcsolata... Na, az már ciki... Egy nő sem fog egy ilyen férfit komolyan venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!