Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet túlélni a hétközn...

Hogyan lehet túlélni a hétköznapokat mindössze 7 óra alvással?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Akik lepontozták a 6-os válaszomat úgy gondoljak, hogy a szervezetlen nap, az össze-vissza kajálás és a felületes alvás a megoldás, ha nem tudod rendesen kipihenni magadat? 😆
2021. okt. 29. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az alvásigénye, ami egyébként sok mindentől függ.

Én azt tudom javasolni, hogy ha lehetséges próbáld megoldani, hogy tudj többet aludni, vagy csak pihenni többet. Igyekezz ne rá stresszelni erre, valamint figyelj oda miket eszel, iszol, mert eléggé haza tudja vágni az ember az alvási ciklusát.

Középiskolás koromban, amikor visszajött az energiaital kipróbáltam. Az íze miatt ittam, volt hogy 2 liter is lecsúszott. Lett alvásproblémám, majd orvoshoz kerültem, aki altatózott egy ideig. Elkezdtem olvasgatni a témával kapcsolatban, majd én is ráakadtam, hogy egy átlag embernek nyolc óra az alvásigénye, de ez személyenként változó.

Akkor nagyon rákattantattam a nyolc órára, és amikor elkezdtem dolgozni, akkor állandóan elkezdtem számolni mennyit tudok aludni, és sokszor pont azért nem tudtam aludni, mert ezen agyaltam. Azt tudom tanácsolni próbáld meg kikapcsolni az agyad, igyál nyugtató teát (pl. citromfűlevél), hogy könnyebben el tudj aludni. Mert sokkal jobb 5-6 órát aludni mély alvásban, és pihentebben ébredni, mint aludni több, mint nyolc órát, közben meg jóformán ébren vagy, mert szorongsz a pihenés miatt.

34/F

2021. okt. 29. 19:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 0-16 évig remeg kevés a 7 óra...
2021. nov. 13. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!