Mire vágysz? Mire gyűjtöd a pénzed?
Figyelt kérdés
Milyen céljaid vannak amit el akarsz érni és oénzre van szükséged. Kisebb, nagyobb dolgok..2021. okt. 29. 12:32
11/18 anonim válasza:
Kecskét, ami ad tejet, borjat, ami finom.
12/18 anonim válasza:
Írnám a házat, de az reménytelen úgyis. :D
Szeretnék venni egy új objektívet a fényképezőmhöz, és jövőre szeretnénk nyaralni egy jót.
13/18 anonim válasza:
Versenyképes végzettségre és az azt alátámasztó vállalkozásra, illetve az induló tőkére gyűjtöttem eddig, viszont sajnos felmondtak nekem a munkahelyemen.
14/18 anonim válasza:
Egy pár lakásos társasházi lakás lenne az álmom. Saját udvarrésszel.
15/18 anonim válasza:
- Pontokat adni tudtok!
Irigy emberek!
16/18 anonim válasza:
A ház csinosítása, tartalék képzése a jövőre nézve, mert egyszer egy kertes házat szeretnénk, ez társas, új tetoválás, könyvek. :D
17/18 anonim válasza:
Új PC-re, egy szakmára és könyvekre. Majd a későbbiekben le akarom tenni motorra a jogsit, és melléje meg motort is vennék. Aztán, hogy utána mi lesz. Nem tudom. Olyan nagy távlatokban még nem gondolkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!