Gyűjtöd a videojátékokat, vagy van néhány, amitől nem szeretnél megválni mert a kedvenceid?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 14:06
1/4 anonim válasza:
Én semmitől se válok meg amit megvettem, vagy elértem. Példáúl hiába vagyok inaktiv WoW-os, se a tört se az eredetis accomat nem adtam el.
2/4 anonim válasza:
Gyűjtöm, sose adnám el egyik játékomat sem, jól méznek ki a polcon.
3/4 anonim válasza:
Én is dettó nagyon meggondolom h mit veszek de amit megszereztem arról semmiképp nem mondok le, és még kölcsön se adom. Bár nem mint ha elkérné bárki.
Bár használtat már vettem de azt se adom tovább.
4/4 anonim válasza:
Én is gyűjtögetek.
PS3-ra 107 játékot gyűjtöttem össze, ezekből kb 8-9 adtam el, ezek a gagyibbak, amikkel az életbe nem fogok leülni játszani...PS4-re még csak kezdő gyűjtögető vagyok...4 játékot szereztem be...Sajna nagyon drágák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!