Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők miért nevetnek nem...

A nők miért nevetnek nem vicces teljesen átlagos dolgokon?

Figyelt kérdés
Beszélnek semmi vicces nem volt benne és folyamatosan nevetnek közbe. Én is szeretek nevetni de a semmin mit tudnak mindig nevetni? És a legtöbb nő ilyen

2021. okt. 25. 15:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
36%

Az eroltetett nevetesre gondolsz?

Fapinakat szoktam latni, akik kozepkoruan sikitva, orjongve nevetnek szabalyos idokozonkent etteremben, barban, mert csajos nap van, es szep emlek lesz, meg ha nem is volt annyira nagy szam.

Ez rosszindulatu, tudom. No vagyok, van, amin tudok ugy nevetni, hogy a foldre kell fekudnom, es vergodni, vagy kimenni a szobabol. De a feltunesvadasz nevetest eleg konnyu felismerni szerintem.

Persze udvarias nevetes is van, mikor oldani kell a feszengest, vagy a masik fos poenjait viszonozni.

2021. okt. 25. 18:28
 22/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Sok nő nem akarja megbántani a férfiakat, így nevetnek a férfiak nem vicces "poénjain". Csak az egójukat óvják.
2021. okt. 25. 20:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Ez szexista, nem attól függ h mi van a lábaid között!

Ha egy számomra kedves, fontos ember mondd vlmi kicsit is vicceset nevetek rajta, de ha egy okostojas benyög vlmi szart azon nem rohogok...

25N

2022. márc. 14. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!