Új munkahelyemen szinte csak férfiakkal dolgozom. Hogy vedjem ki a 'beprobalkozasokat'?
És a kotozkodo, alkalmanként bunkó beszolasokat?
Visza hallottam, nagyon csinos vagyok és aranyos... Eddig semmi gond, de már egy kettő elég furcsa módon adta a tudtomra, hogy 'vegyem eszre'. Na, én nyugi a szeretnék ott meg lenni, semmi affert nem akarok senkivel, hogy tudom ezt el kerülni esetleg elé menni? N28
Látom nagyon nehezen megy még most is.... Fuss neki másodjára is és Ertelmezd!!!!!
Mellesleg ne forgasd ki a szavaimat!!
A szavaidbol kivéve örülnél te ennek ;)
Valószínűleg senki nem akar majd tőled semmit, amikor megismernek, és kiderül milyen tudálékos és irritáló személyiséged van, akkor eltávolodnak majd. Szóval nyugi. Egyébként olvastam a kérdést, és pont azért írtam le, mert ez a lényeg, az lehet, hogy affért nem akarsz, de a nők többsége szívesen veszi, ha bókolnak neki, kicsit nyomulnak a pasik, pláne ahol több a férfi, mint a nő. Hízik tőle a májuk, flörtölgetnek kicsit, hogy fenntartsák ezt az állapotot. Az a lényeg, hogy már ebbe a szintbe sem szabad belemenni. Ahogy az elején írtam, szigorú munkakapcsolatot kell fenntartani.
Egyébként valószínűleg nem esett le, de #20 nem én vagyok.
Tudalekos... Na ide figyel a problémámat ki írtam amihez az én flortolesemnek semmi köze és eszem ágában se lett volna. Ha flortolgettem volna talán nem írtam volna ki a kérdést..
De lássuk be én vagyok a Tudalekos és igen el fognak kerülni.... Szalj magába a hulyesegeiddel együtt. Remélem még volt a napi adagot és ki élted magad!!!! Szerencsétlen
Figyelj,egy baratod/bnod kerd meg,h irjon neked viberen uziket. Allits be neki egy ferfi kepet.
Amugy meg flortolni siman flortolhetsz. Lelkizesbe ne menj bele meg maganelet kibeszelesebe. Semmi erzelgosseg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!