Volt már olyan hogy vitatkoztatok eü.dolgozóval?
Mi történt?
Milyen negatív élmények értek titeket egészségügy terén,akár orvossal,nővérrel stb.
Elmentem egy fájó, lyukas foggal a fogorvoshoz. Ő megnézte, majd elkezdett inkább arról beszélni, hogy fogszabályzó nélkül hogy néznek már ki a fogaim, így soha nem lesz párom mert senkinek nem fogok tetszeni soha, mindenki ki fog nevetni, hogy akarok így gyereket.
Eleinte próbáltam normálisan közbeszólni hogy nem emiatt jöttem, és a szerelmi életem se rá tartozik, de nem hagyta abba. Végül elküldtem az anyjába, felkeltem és otthagytam. :D
A szülészeten a nővérekkel. Megkértem őket, hogy a látogatási időn kívül már küldjék ki a feleségem szobájából a hozzátartozókat, mert zavarnak és benne van a szabályzatban is. Csakhogy tíztagú kiccsaládról volt szó, így inkább velem konfrontálódtak, mint velük.
Végül egy üres szobába rakták a feleségem a babával, így nem kellett szólniuk a cigányoknak, hogy 6 után haza kellene már menni és nem az egész napot a szülészeten tölteni. Gyáva banda.
Sajnos nemigen álltam le vitatkozni. Ennek egyik oka, hogy az ember fél, hogy "leverik" a hozzátartozóján, a másik oka meg az, hogy aki h*lye, azzal úgysem lehet mit kezdeni. Különben is, udvariassággal általában többet lehet elérni.
Értek-e negatív élmények? Szinte csak az ért, sajnos. A sorozatos téves diagnózistól a durva, lekezelő bánásmódon át az ápolás teljes elhanyagolásáig hosszú a lista. Az ápolás részt általában megoldottuk családilag, kivéve, amikor látogatási tilalom volt.
Volt. Nem zsibbadt el a fogam így elküldött szájsebészetre a fogorvos. Vártam 2 órát.. majd kijött a nővér és azt mondta, hogy foghúzásra időpontot kell kérni.. ad.. 2 hónappal később.
De mondom fáj, alig bírok hozzáérni (mivel meg lett mozgatva a fog és menet közben félbehagyva a húzás.. mert fájt)
Csak hajtogatta, hogy a doktor úr csak időponttal tud fogadni.
Adjon e időpontot? Na itt mondtam, hogy a "doktorúr édes anyukájának adják időpontot."
elmentem egy maszekhoz, azonnal fogadott, kihúzta 5 perc alatt 20e-ért. tb-s szájsebészetre én még 1x be nem teszem a lábamat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!