Mennyi pénzed van fizetésig?
Én jelenleg 2 helyen dolgozom egyszerre. Egy német cégnél vagyok másodállásban, onnan minden hónap végéig (általában 25-én) kapom a fizetésemet. A normál munkahelyemről 5-én.
Közös kasszán vagyunk a férjemmel (ő 1-jén kapja a fizezetést), így a befizetnivalók, vásárlások, szórakozás után 200.000 forintunk marad átlagban. Azt félretesszük.
"attól nem lesz nagyobb a kukid, ha lenézed a nálad kevésbé szerencsésebbeket. Ahelyett, hogy itt vernéd a nyálad a semmire, segíts másokon. Tahó."
Most nem azért mondom, de tulajdonképpen te magad szóltad le őt, és akkor ő a tahó?
Le lehet pontozni, én sem hónapról hónapra élek.
5-6 éve dolgozom, 300 ezres fizetéssel indultam a cégnél, most 500 ezret kapok.
Plusz vannak év végi juttatások, projekt utáni juttatások is néha, csináltam kisebb maszek munkákat is. Illetve a megtakarított pénzem is be volt fektetve folyamatosan.
5 éven át szobát béreltem, majd ahogy emelték a fizetésem kivettem albérletet.
Így mindig durván a felét félre tudtam tenni a fizetésemnek.
Nagy lábon soha nem éltem, de sosem azt vártam, hogy jöjjön a fizetés, mert mindig pluszban voltam.
Most lakást vettem, felújítom, így hónapról hónapra nézve erősen mínuszban vagyok. Cserébe persze ez is egy befektetés, mert ha kész lesz akkor anyagilag is többet fog érni a lakás, és komfortban is sokkal jobb lesz, hogy a sajátom.
Plusz ha lemegy a felújítás, illetékfizetés, onnantól több pénzt tudok majd félretenni, mert a hitel törlesztő fele annyi mint egy albérlet.
Én mindig a hónap utolsó munkanapján kapok zsetont.
De nem értem így a kérdést, hogy “mennyi pénzem van fizetésig”
Egyrészt mikortól? Általában a hónap folyamán szabálytalan időközönként csökken a pénzszámlák egyenlege ahogy kifizetéseket teljesítek.
28
Pedig elég egyszerű a kérdés...
Főszámlán olyan 600e környéke "spórszámlán" 10500euro.
Több a bevételem mint a kiadásom,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!