Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzed van fizetésig?

Mennyi pénzed van fizetésig?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok meg nálatok mikor van fizu.

2021. okt. 21. 17:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
A tartalékon kívüli kápé kb. 200 lepedő. Be van fizetve minden, ebből már csak eszünk. 3-an vagyunk erre az összegre plusz egy macska.
2021. okt. 21. 19:18
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg 2 helyen dolgozom egyszerre. Egy német cégnél vagyok másodállásban, onnan minden hónap végéig (általában 25-én) kapom a fizetésemet. A normál munkahelyemről 5-én.

Közös kasszán vagyunk a férjemmel (ő 1-jén kapja a fizezetést), így a befizetnivalók, vásárlások, szórakozás után 200.000 forintunk marad átlagban. Azt félretesszük.

2021. okt. 21. 20:11
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

"attól nem lesz nagyobb a kukid, ha lenézed a nálad kevésbé szerencsésebbeket. Ahelyett, hogy itt vernéd a nyálad a semmire, segíts másokon. Tahó."

Most nem azért mondom, de tulajdonképpen te magad szóltad le őt, és akkor ő a tahó?

2021. okt. 21. 20:16
 24/32 anonim ***** válasza:
274000, plusz a takarékszámlámon 655000.
2021. okt. 21. 20:19
 25/32 anonim ***** válasza:
#14: Autóbuszt vezetek, és teljesítménytől, havi vezényléstől függően 385-435 közt van a nettóm.
2021. okt. 21. 20:21
 26/32 anonim ***** válasza:
92%

Le lehet pontozni, én sem hónapról hónapra élek.

5-6 éve dolgozom, 300 ezres fizetéssel indultam a cégnél, most 500 ezret kapok.

Plusz vannak év végi juttatások, projekt utáni juttatások is néha, csináltam kisebb maszek munkákat is. Illetve a megtakarított pénzem is be volt fektetve folyamatosan.

5 éven át szobát béreltem, majd ahogy emelték a fizetésem kivettem albérletet.

Így mindig durván a felét félre tudtam tenni a fizetésemnek.

Nagy lábon soha nem éltem, de sosem azt vártam, hogy jöjjön a fizetés, mert mindig pluszban voltam.

Most lakást vettem, felújítom, így hónapról hónapra nézve erősen mínuszban vagyok. Cserébe persze ez is egy befektetés, mert ha kész lesz akkor anyagilag is többet fog érni a lakás, és komfortban is sokkal jobb lesz, hogy a sajátom.

Plusz ha lemegy a felújítás, illetékfizetés, onnantól több pénzt tudok majd félretenni, mert a hitel törlesztő fele annyi mint egy albérlet.

2021. okt. 21. 20:26
 27/32 anonim ***** válasza:
95%
20-30 ezrem szokott maradni, ha a havi megtakarítást nem számolom bele. Ahányszor megjön a fizum, átrakok belőle százezret egy másik számlára és nemlétezőnek tekintem akkor is, ha szarban vagyok a hónap végére. Máshogy nem lehet spórolni szerintem, csak úgy, ha egyáltalán nem nyúlok hozzá, akkor sem, ha kicsit szűkös az utolsó pár nap.
2021. okt. 21. 20:38
 28/32 anonim ***** válasza:
48%

Én mindig a hónap utolsó munkanapján kapok zsetont.

De nem értem így a kérdést, hogy “mennyi pénzem van fizetésig”

Egyrészt mikortól? Általában a hónap folyamán szabálytalan időközönként csökken a pénzszámlák egyenlege ahogy kifizetéseket teljesítek.

2021. okt. 21. 22:35
 29/32 anonim ***** válasza:
51%

28

Pedig elég egyszerű a kérdés...

2021. okt. 21. 22:37
 30/32 anonim ***** válasza:

Főszámlán olyan 600e környéke "spórszámlán" 10500euro.

Több a bevételem mint a kiadásom,

2021. okt. 22. 02:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!