Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Adóbevalláskor vissza szoktam...

Adóbevalláskor vissza szoktam igényelni az adót. Idén az egyik munkahelyem csak 2 hónapig tartott, és csak munkaszerződést, és talán 1 fizetési papírt kaptam. Kilépési adatlapot nem kaptam. Így be tudom valahogy vallani azt a két hónapot bevalláskor?

Figyelt kérdés

2020. nov. 2. 14:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Kilépő papírokat kötelező adni, nélküle nem tudod az adóbevallásod sem megcsinálni, mert nincs mivel igazolnod. Leléptél szó nélkül?
2020. nov. 2. 15:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

elvileg decemberben ki kell küldeniük egy papírt a náluk megkeresett munkabérről. (nem biztos, hogy december, de az adó év lejárta után és az adóbevallás előtt)

kilépési papírt hogy-hogy nem kaptál..?

2020. nov. 2. 15:14
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem én léptem le, jelenleg is ott dolgozok, csak más cég vette át a munkát, és engem is. Én az elejétől kezdve zaklattam a régi céget telefonon hogy kérem a kilépő papírt, az elején azt mondták hogy majd hozzák, aztán pár hónap után közölték hogy már nem lesz meg, mert már rég megszűnt a cég. Mostmár el sem érem őket.
2020. nov. 2. 16:33
 4/18 A kérdező kommentje:
Eddig minden munkahelyemen megkaptam gond nélkül a kilépőpapírt. Lehet hogy nem voltam bejelentve? De szerződést adtak, és egyszer fizetési papírt is.
2020. nov. 2. 16:42
 5/18 anonim ***** válasza:
Van Ügyfélkapud?
2020. nov. 2. 16:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen, van ügyfélkapum
2020. nov. 2. 17:51
 7/18 anonim ***** válasza:

[link]

Biztosítási jogviszony fülre kattintva kiadja, hogy hol, meddig voltál bejelenve.

2020. nov. 2. 18:08
 8/18 A kérdező kommentje:
Megnézem! Köszi:)
2020. nov. 2. 18:23
 9/18 A kérdező kommentje:
Bevoltam jelentve, megnéztem az ügyfélkapun.
2020. nov. 2. 19:38
 10/18 A kérdező kommentje:
Valahonnan nem lehet beszerezni valami igazolást amivel be tudnám vallani azt a két hónapot?
2020. nov. 2. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!