Adóbevalláskor vissza szoktam igényelni az adót. Idén az egyik munkahelyem csak 2 hónapig tartott, és csak munkaszerződést, és talán 1 fizetési papírt kaptam. Kilépési adatlapot nem kaptam. Így be tudom valahogy vallani azt a két hónapot bevalláskor?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 14:50
11/18 anonim válasza:
Egyedül vagy a cégnél? Nem tudsz mást megkérdezni, gondolom ez nekik is probléma?
12/18 A kérdező kommentje:
Vagyonőr vagyok. Ahol dolgozok ott ketten vagyunk, de a kollégám sem ért hozzá, és mivel nyugdíjas, nem is érdekli annyira. Rajta kívül nem ismerek senkit a cégnél.
Meg tudod ha megtudtam volna valakit kérdezni a cégnél, akkor nem írtam volna ide a kérdésemet. Tehát ténleg örülnék ha olyan írna aki tud valami magoldást, ha van.
2020. nov. 3. 07:24
13/18 anonim válasza:
Munkaügyi közpintoknál elvileg működik munkaügyi jogász kérdezd meg mert nem tehetik meg, hogy hanyagul kezelik a dolgozók papírjait, megüthetik a bokájukat.
14/18 anonim válasza:
A nav automatikusan megcsinalja a bevallàsokat maganszemelyeknek. Es kiküldi a tervezetet azok alapjan amiket a munkàltatok jelentettek le.azon meg tudod nezni van e fizetendö adotartozasod vagy többleted.
Aztàn alairod hogy elfogadod e vagy sem
15/18 anonim válasza:
Nem kell semmifele dokumentum a navnak az alkalmazottol.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak 1 éve volt már olyan, hogy miután visszaigényeltem az adómat, bekérték az évben volt összes munkaszerződésemet, és kilépőpapíromat, ahelyett hogy megnézték volna.
2020. nov. 12. 07:33
17/18 anonim válasza:
Pedig max a következö munkahelyek problemaznak csak az elözö munkahely kilepö papirjain.
A nav nak meg sem kell örizni. Csak maga az adobevallàst kell megörizni otthon 5 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!