Általános kérdés: Állásinterjú, Fizetésigény?
Tegyük fel, hogy van egy olyan állás, aminek a fizetését nem tudom jól megbecsülni, mivelhogy azt gondoltam, hogy az nálam magasabb tudást igényel. Végül kiderül számomra, hogy már nem kell sokat tanulni, hogy elérjem azt a szintet, egyébként felvennének és betanítanának, megtanítanának azokra, amit nem tudok. És itt jön a lényeg: Ha tehát ilyen helyzetben lennék és rákérdeznének a fizetésigényemre, akkor mennyire jó stratégia, hogy visszaadom a kérdést, kérdezvén mit ajánlanak Önök? Vagy csak mondjak +10-15%-kal többet, mint ahogy azt én gondoltam más munkáknál, amit el tudok végezni?
Valamint mennyire tanácsos sávot megadni?
Sávot csak nagyon szűken, azért, hogy érezzék, rugalmas lehetsz. Ők az aljára lőnek egyből majd.
Egyébként én megnézném a nagyobb iparági statisztikákat és az átlag környékét mondanám be. Aztán ha betanítanak, tényleg jól megy, akkor 1-2 év múlva be lehet próbálkozni egy nagyobb emeléssel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!