Hol van a valódi értékrend a fiataloknál?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 08:18
3/18 anonim válasza:
Jajj, már megint az idős, az én koromban jobb volt... Nem unalmas? Amúgy az értelemeseknél (nem vagyok 100% az, de azért valamennyire az vagyok), van normális.
4/18 anonim válasza:
Mièrt, hol lenne? Szerinted csak az az èrtèkrend amit te annak gondolsz?
5/18 anonim válasza:
A szüleiknél, akik vagy átadják nekik, mikor foglalkoznak velük, ahogy nálam is történt vagy pedig megbaszta a fene. Nem a mai fiatalokat kell az ilyen témákban megszólítani, hanem a generációt, aki felnevelte őket.
6/18 anonim válasza:
3-as vagyok, hatos gondolat menete is jó. Nem csak a gyerek tehet mindenről...
7/18 anonim válasza:
Egyetértek a 6os válaszával. A példamutatás elsődleges a gyerekeknél. Ha a szüleik nem adtak át semmilyen értékrendet, a gyerekben sem lesz semmi.
8/18 anonim válasza:
Mármint arra gondolsz, hogy a fiatalok értékrendje miért nem egyezik a TE értékrendeddel?
9/18 anonim válasza:
Sose fogom megérteni, hogy mi értelme mindig a fiatalabb generációt szidni.
25/N
10/18 anonim válasza:
A fiataloké a világ, nem a tied Boomer, a te véleményedre már senki sem kíváncsi, hogy szerinted mi az érték az senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!