Vannak még ilyen (szingli) lányok? 20F
Lány(ok), aki nem azt nézi, hogy milyen márkás ruhákat hord egy férfi, nem azt nézi, hogy, ha van kocsija egy férfinek, akkor melyik márka és melyik model, gazdag-e...
Hanem a srác személyiségét, világnézetét, (esetleg keresztény-e ), jó ember-e, külsejét is nyilván, az összhangot, ad magára a srác; ruházatnál, de nem a legdrágább ruhákat veszi, hanem úgy közepes szinten, jogsit csinál és lesz egy valamilyen első autója, romantikus,hűséges,...stb
Vannak. Persze kérdés hogy ilyenek maradnak-e később is. De ezzel nem vagy előrébb.
Azzal annál inkább hogy az ilyen csajok milyen közegekben mozognak, hol nyitottak az ismerkedésre. A fent írt dolgok jók, viszont csak ezekből egy lány jelleméről, viselkedéséről nem sokat tudsz meg. Nem derül ki hogy éreznéd vele magad, lennének-e közös témáitok.
Pár évvel tapasztaltabb srácként engem is érdekel a téma
A többség ilyen. Úgyhogy bármilyen szomorú is, nem azért nincs barátnőd, mert nem vagy kőgazdag. Rengeteg szerény körülmények között élő fiúnak van barátnője, sőt, sokan kifejezetten népszerűek a lányok között.
Az önsajnáltatókat viszont tényleg senki nem bírja.
Ha tényleg odateszi magát az ember és kitart a lány mellett akkor mindegy mennyi pénze (egzisztenciája) van. Apám se volt pénzes ember és mégis anyum a pénzes pasiját lecserélte az apámra, aki még téli cipőt se tudott venni magának anno, és a hóban és jegen sportcipőben mászkált. Ez is megmutatja mennyit számít a személyiség, mert ugye boldogságot pénzzel nem lehet venni.
Nekem nagyon fontos lenne hogy az ember mellettem lenne és támogatna ugyan úgy ahogy én őt.
Bár az egész tényleg attól is függ hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon és hogy jól kijövünk e egymással.
L
XD, Az ilyen lányok lelkét már elpusztították.
A lelkileg kiképzett lépéselőny helyzetét és stabilitását kihasználó idősebb férfiak, akik esetleg kiröhögik, azt mondják naiv, ha vissza meri utasítani a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!