Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak még ilyen (szingli)...

Vannak még ilyen (szingli) lányok? 20F

Figyelt kérdés

Lány(ok), aki nem azt nézi, hogy milyen márkás ruhákat hord egy férfi, nem azt nézi, hogy, ha van kocsija egy férfinek, akkor melyik márka és melyik model, gazdag-e...

Hanem a srác személyiségét, világnézetét, (esetleg keresztény-e ), jó ember-e, külsejét is nyilván, az összhangot, ad magára a srác; ruházatnál, de nem a legdrágább ruhákat veszi, hanem úgy közepes szinten, jogsit csinál és lesz egy valamilyen első autója, romantikus,hűséges,...stb

2020. nov. 10. 00:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
Talán nem a pláza macskákat kellene nézegetni és játszani a nagy fiút a haverok előtt, hanem felvállalni saját magadat.
2020. nov. 11. 22:28
 12/14 anonim válasza:
Van
2020. nov. 11. 22:29
 13/14 anonim válasza:

Én ilyen vagyok, és még pár ismerősöm is (bár nem a túlnyomó többségük). Az meg hogy hol találsz bennünket: ugyanott mint bármely másik embert, csak nincs ez senkire ráírva, ezért nehéz kiszúrni. A lányok is hasonló fiúkat keresnek, és nem tudják hol találják, bárkit meg nem lehet leszólítani.. Ehhez meg kell ismerkedni szép lassan.

Ne aggódjatok, még nem veszett el minden remény :)

2020. nov. 12. 01:51
 14/14 anonim válasza:

Elfelejtettem írni, hogy maradj is ilyen, ha ezek a tulajdonságaid megvannak/maradnak, lesz majd egy lány, akire rátalálsz és értékelni fogjátok egymást és persze a személyiségetek is klappolni fog.

Ne add fel!

2020. nov. 12. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!