Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan 20-30 körüli...

Van itt olyan 20-30 körüli megfelelo ertekrenddel rendelkező nő (direkt nem lanyt írtam) aki nem csak a felszines dolgokra es kulsosegekre hajt?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy rengeteg a tinder szintű "yolovan" pózólós egosimogato 20 feletti lany...(Meg mielott verszemet kaptok, se nem vagyok csoro se nem vagyok igenytelen megjelenesu egyszeruen csak nem tudom hol lehet ismerkedni ilyen nőkkel)
2021. máj. 19. 12:44
 1/7 A kérdező kommentje:
A lenyeget lehagytam 25/F
2021. máj. 19. 12:45
 2/7 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Nem szeretem magam mutogatni interneten, sőt itt is többen bepróbálkoztak már nálam, hogy küldjek ilyen olyan fotót meg küldjek képet egyes testrészeimről, de tőlem aztán várhatják. Persze beszéltem már sok normális emberrel is de ők meg az ország másik végén laknak általában. 23/L
2021. máj. 19. 13:14
 3/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?19/l
2021. máj. 19. 14:19
 4/7 anonim válasza:

Bocs, mar foglalt vagyok.

25N

2021. máj. 19. 15:33
 5/7 anonim válasza:

2-es meg a kérdező: Mit fényezitek itt magatokat?

Mindenkiről aki a kutyának sem kell lerí hogy valójában jó béna lehet...

2021. máj. 20. 07:50
 6/7 anonim válasza:

Már hogyne lennének ilyen nők?! Van belőlük bőven!

De hogy nem Magyarországon, az aztán biztos.

2021. máj. 20. 11:27
 7/7 anonim válasza:

A kérdés helyesen:

Van itt olyan 20-30 körüli megfelelő értékrenddel rendelkező nő (direkt nem lányt írtam), aki nem csak a felszínes dolgokra és külsőségekre hajt?

Azt tudom, hogy rengeteg a tinder szintű "yolovan" pózolós, ego simogató, 20 feletti lány... (Meg mielőtt vérszemet kaptok, nem vagyok se csóró, se igénytelen megjelenésű, egyszerűen csak nem tudom, hol lehet ismerkedni ilyen nőkkel).

Ha már egy olyan nőt keresel, akinek megfelelő az értékrendje, neked sem árt megütni egy szintet. Egyébként szerintem az ilyen nők nem ezen az oldalon lopják a napot, hanem élik az életüket, és végképp nem hencegnek azzal, hogy ők nem felszínesek. Az igazi nőknek a szavaikban, tetteikben nyilvánul meg az, hogy igazából milyen sokat is érnek kívül is, belül is egyaránt. Ezeket a nőket pedig nagyobb eséllyel a környezetedben fogod megtalálni, nem pedig az interneten. További szép estét!

2021. máj. 21. 00:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!