Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Halálra lehet fagyni 5 fokban...

Miss Endzsi kérdése:

Halálra lehet fagyni 5 fokban takaró alatt?

Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 22:19
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Akkor viszont vesztek egy hősugárzót, amit az ágy mellé raktok és valamelyikőtök felkel mondjuk hajnali 1-kor bekapcsolni.
2021. okt. 21. 13:45
 42/51 anonim ***** válasza:

Eddig hogyan oldottátok meg? Mostanában hogy hány fok szokott lenni a szobátokban? Kint még nincsenek mínuszok, de mostanában azért már volt néhány hidegebb éjszaka. Illetve nem tudom, hogy hol laksz - lehet, hogy nálatok voltak már fagyok is?!

Még az jutott eszembe, hogy olyat is lehetne csinálni, hogy mivel a szobátok elég tágas, csinálni bele egy mini szobát és akkor csak ott fűteni éjszaka. Nem úgy képzeltem el, hogy téglafalból - hanem fogalmam sincs... Valami olyanból, amit könnyen fel lehet építeni, később akár nyom nélkül lebontani. Tehát amolyan mobil, mozgatható, szétszedhető dologra gondolok.

Szerintem ez sok mindent megoldana.

És akkor a kis elkerített részen belül valamilyen elektromos fűtőtesttel éjszaka lehetne fűteni.

Ezt milyen ötletnek tartod?

A belmagasság is nagy nálatok?

2021. okt. 21. 14:20
 43/51 anonim ***** válasza:
94%

Olajradiátor, hősugárzó, ágymelegítő lenne jó éjjelre vagy olyan esetekre, amikor még a ház felmelegedésére kell várni.

A hideg miatt is fel lehet ébredni. :-(

Norvég fűtőpanel van nálunk minigarzonban. Jól fűt. Beállítható úgy, hogy csak bizonyos hőfok alatt kapcsol be. Leginkább ezt javaslom.

Érdemes lenne utánanézni annak, hogy milyen tüzelőanyag ég el a leglassabban, azt venni éjjelre.

2021. okt. 21. 15:19
 44/51 anonim ***** válasza:
Ezek is jó ötletek szerintem!
2021. okt. 21. 15:26
 45/51 anonim ***** válasza:
87%
Nem látjátok, h mindegy mit írtok? Majd ha fázol, én tudom milyen az, megtanulsz felkelni és meleget csinálni. Ez itt csak rinya.
2021. okt. 21. 15:41
 46/51 anonim ***** válasza:
51%
Vidéki haz kb ami kb egy putri lehet. Korszerusiteni lehet lepesenként is. Ja nem mert vàlyog és az speciàlis.
2021. okt. 21. 15:46
 47/51 anonim ***** válasza:

Azért elég sokan írtak, akik nem szeretnék, hogy a kérdező és családja halálra faggyon.

Kérdező, remélem, hogy találtok jó megoldást!

2021. okt. 21. 16:52
 48/51 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy vályog, mert a régi vályogházakban nem voltak olyan nagy szobák. De ezt csak úgy tippeltem, lehet hogy voltak.
2021. okt. 21. 16:54
 49/51 A kérdező kommentje:
60 centis kőház.
2021. okt. 21. 17:16
 50/51 A kérdező kommentje:
Lehet amiatt ilyen, hogy nyáron nem melegszik át, amikor 40 fok volt kint, akkor volt bent 23.
2021. okt. 21. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!