Halálra lehet fagyni 5 fokban takaró alatt?
Eddig hogyan oldottátok meg? Mostanában hogy hány fok szokott lenni a szobátokban? Kint még nincsenek mínuszok, de mostanában azért már volt néhány hidegebb éjszaka. Illetve nem tudom, hogy hol laksz - lehet, hogy nálatok voltak már fagyok is?!
Még az jutott eszembe, hogy olyat is lehetne csinálni, hogy mivel a szobátok elég tágas, csinálni bele egy mini szobát és akkor csak ott fűteni éjszaka. Nem úgy képzeltem el, hogy téglafalból - hanem fogalmam sincs... Valami olyanból, amit könnyen fel lehet építeni, később akár nyom nélkül lebontani. Tehát amolyan mobil, mozgatható, szétszedhető dologra gondolok.
Szerintem ez sok mindent megoldana.
És akkor a kis elkerített részen belül valamilyen elektromos fűtőtesttel éjszaka lehetne fűteni.
Ezt milyen ötletnek tartod?
A belmagasság is nagy nálatok?
Olajradiátor, hősugárzó, ágymelegítő lenne jó éjjelre vagy olyan esetekre, amikor még a ház felmelegedésére kell várni.
A hideg miatt is fel lehet ébredni. :-(
Norvég fűtőpanel van nálunk minigarzonban. Jól fűt. Beállítható úgy, hogy csak bizonyos hőfok alatt kapcsol be. Leginkább ezt javaslom.
Érdemes lenne utánanézni annak, hogy milyen tüzelőanyag ég el a leglassabban, azt venni éjjelre.
Azért elég sokan írtak, akik nem szeretnék, hogy a kérdező és családja halálra faggyon.
Kérdező, remélem, hogy találtok jó megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!