Miss Endzsi kérdése:
Halálra lehet fagyni 5 fokban takaró alatt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 22:19
11/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hálózsákot.
2021. okt. 20. 22:33
12/51 anonim válasza:
Szívesen. Azon az oldalon van még sok hasonló, ott tudsz keresgélni.
13/51 anonim válasza:
Évekig nálunk sem volt túl meleg éjszakánként, de azért az 5 C fok az nem kevés? Azt olvastam korábban, hogy a 18 C fok körüli hőmérsékletű szobában alvás az ideális. Nyilván az adott egyén egészségi állapotától is függ.
15/51 anonim válasza:
Egy jó hálózsák elég drága.
6000 körül már lehet kapni ágymelegítőt,ami nem fogyaszt túl sokat.
16/51 anonim válasza:
Igen meghalhattok.
De miért van olyan hideg azt szabad tudni?
17/51 anonim válasza:
Mert nyilván szegény emberek, és nincs pénzük fűteni. Mondjuk azt nem értem, hogy akkor netre miből futja.
18/51 anonim válasza:
#17 egy havi mobilnet olcsóbb, mint egy mázsa tüzifa, és a suli miatt úgyis kell neki szerintem
19/51 anonim válasza:
Miféle lakás az ahol net van de szigetelés vagy ablak nincs?
20/51 anonim válasza:
Több milliárd koldusszegény embernek van netje, lépjünk már túl ezen a hülyeségen, 2021 van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!