Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 21 éves korotokra hány párotok...

21 éves korotokra hány párotok volt?

Figyelt kérdés

Lassan 22 vagyok,2 barátom volt,és ha egy másik srácot annak lehet nevezni akkor 2..de ő inkább csak volt,vagyis én neki..

Sokszor hallom,hogy ennyi idősen már többnek kellett volna lennie.

Nektek ennyi idősen hányadik volt?

Mennyi idő volt,mire túl léptetek egy adott személyen?

2021. okt. 20. 17:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
96%

Nem mindegy hogy "párom" alatt mit értünk. Alkalmi szexpartnert, vagy komoly párkapcsolatot?

15 évesen volt két "szerelmem", az egyik 3, a másik 4 hónapig. Aztán faltam a nőket( lányokat), volt kb. 150 1-2 éjszakás kalandom ( volt akivel időnként többször is újra összeskadtunk egy-egy menetre) alig 4 év alatt. 20 évesen megismertem életem első igazi szerelmét, akit 1 év múlva el is vettem, és akivel 36 éve együtt vagyunk, és akibe még ma is szerelmes vagyok.

56F

2021. okt. 20. 18:53
 22/37 anonim ***** válasza:
96%

#20 Ha olyan közegben mozogsz, ahol tanult, világotjárt, pörgős, csillogószemű 20-25 éves lányokkal van tele minden, szerintem naponta belezúgnál valakibe. :D

De igazad van, abban, hogy szűrni kell. Komoly kapcsolatom életemben három volt, talán még 2 olyan lány volt akivel működött volna, csak a körülmények nem tették lehetővé.

2021. okt. 20. 18:53
 23/37 anonim ***** válasza:
51%
#12 bnőmnek 31 éves koráig nem volt senkije. Nálam ez egy nagy zöld pont volt nem pedig redflag. Azóta szerencsére más a feleségem.
2021. okt. 20. 18:54
 24/37 anonim ***** válasza:
51%
#20 Nem a csillogó szemtől lesz valaki jó partner és az az ember akivel minden szinten klappoltok. Több tényezős ennél egy kapcsolat, de élj a felszínen.
2021. okt. 20. 18:56
 25/37 anonim ***** válasza:
48%

Gondolom ezt #22-re írtad.

És sehol nem állítottam, hogy ettől lenne valaki jó partner (de szép próbálkozás valami olyan ellen érvelni nagy mellénnyel, ami nem hangzott el), ellenben gondolom azzal egyetértesz, hogy ha valaki napi 50 olyannal kerül kontaktusba, aki számára jó partner lehet (nem, kor, hozzáállás, stb szempontból az alapok a helyükön vannak) az sokkal nagyobb eséllyel talál párt, mint aki 0-val. Ez nem felszínesség kérdése, hanem matek.

2021. okt. 20. 19:00
 26/37 anonim ***** válasza:
45%
#26 Azzal igen, de ha naponta leszel újra szerelmes, nem javaslok párkapcsolatot. Egy fényes szemnél vannak értékesebb dolgok is, ez nem ment át.
2021. okt. 20. 19:04
 27/37 anonim ***** válasza:
31%
Mi az a "red flag"?
2021. okt. 20. 19:16
 28/37 anonim ***** válasza:
59%

2 volt

Azóta eltelt 10 év és ez a szám nem változott.

..Régi szép idők.😅

2021. okt. 20. 19:19
 29/37 anonim ***** válasza:
57%
22 vagyok és nekem még nem volt kapcsolatom, a környezetemben egyébként nem vagyok ezzel egyedül és nem tudok nagy számokról, maximum ilyen 1-2 párja volt körülöttem mindenkinek. Én ezt nem érzem problémának, szerintem ez nem mérvadó semmilyen szempontból és igazából nem is értem, hogy ennyi idős korunkra mégis hány baráton/barátnőn kellene túl lennünk... Nálunk általánosban még inkább kimondottan cikinek is számított ha valakinek volt barátja/barátnője, mert jellemzően inkább a "zülött" fiúknak és lányoknak volt. Gimiben pedig szintén nem volt általános a kapcsolatosdni, csak egy-két lány osztálytársamnak volt barátja, de azok sem voltak túl komolyak, kb. egy-két hónapig tartottak és senki nem vette komolyan. Én 18-19 éves koromig abszolút nem is vágytam kapcsolatra meg eleve mégis milyen kapcsolat lett volna az, max. suli után megeszünk egy fagyit meg átjön hozzánk ebédelni vasárnap stb. Nincs ezzel baj, a tini szerelmeknek is megvan az ideje, de nekem például ez nem hiányzott, nem vágytam rá meg nem érzem úgy, hogy bármiből is kimaradtam volna. Szóval szerintem valahol ehhez is fel kell nőni és mindenkinek máshol jön el az a pont, hogy párkapcsolata legyen.
2021. okt. 20. 20:23
 30/37 anonim ***** válasza:
21%

Az a sokszor hallom hogy ennyi idősen már többnek kellett lennie volna biztos csak 1 embertől hallottad egyszer, ilyet nem mondanak többen meg sokszor...

Számos olyan 30éves van akinek 0 pára volt élete során. Szerintem 22 évesek felének meg 1 se volt életében

2021. okt. 20. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!