Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 21 éves korotokra hány párotok...

21 éves korotokra hány párotok volt?

Figyelt kérdés

Lassan 22 vagyok,2 barátom volt,és ha egy másik srácot annak lehet nevezni akkor 2..de ő inkább csak volt,vagyis én neki..

Sokszor hallom,hogy ennyi idősen már többnek kellett volna lennie.

Nektek ennyi idősen hányadik volt?

Mennyi idő volt,mire túl léptetek egy adott személyen?

2021. okt. 20. 17:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
68%

"Persze ha sikertelen vagy, akkor biztos megnyugvás azt mondogatni hogy vannak fontosabb dolgok"

Én vele értek egyet, nem igazán értem azokat az embereket, akiknek ez valami verseny. És ezt úgy mondom, hogy sosem volt gondom a pasizással, mindig könnyen ment, most pedig boldog házasságban élek. De inkább egyedül lennék, mint valami ócska kapcsolatban egy nem megfelelő emberrel!

2021. okt. 20. 18:09
 12/37 anonim ***** válasza:
8%

Szóval inkább jó kapcsolatban lennél mint egyedül. De ő 26 év alatt nem talált senkit. Ne mondd, hogy ez nem red flag. Nekem normál szociális élettel 1-2 havonta kerult a kepbe olyan lány akivel el tudtam volna képzelni, néhánnyal bele is mentem és semmit sem bánok. Ha valaki leélte a fiatalságát úgy hogy semmi tapasztalata, az elrontotta, pont.

2021. okt. 20. 18:13
 13/37 anonim ***** válasza:
71%

#12 Kis csillag, kis városi transz meleg férfi vagyok. Naná, hogy ebben a homofób, rasszista kis porfészekben nem találtam senkit. Red flag a fszodat, te is magadból indulsz ki, már ugye csak cisz meg heteró emberek futkoznak a földön.

Gusztustalan a hozzáállásod és röhejes a tudatlanságod.

2021. okt. 20. 18:16
 14/37 anonim ***** válasza:
93%
Akivel lehetett volna tervezni hosszú távon, olyan egy se, aki nem volt megbízható, olyan egy, főiskolán, lehetett volna megbízható is, nem olyan, akire elsőre azt mondanák, hogy nagy nőcsábász, de egy csalódás után senki mellett nem tudott hosszú távon megmaradni. Ezt én már csak akkor tudtam meg, mikor már részemről kialakult a kötődés, így jobban fájt, ha az elején tudom, akkor bele sem megyek.
2021. okt. 20. 18:30
 15/37 anonim ***** válasza:
75%

21 éves leszek, másfél éve tart az első IGAZI kapcsolatom. Első szex, első bemutatás, összeköltözés mind vele történt (két ilyen randizgatós-tapizós járogatásom volt korábban). Ha továbbra is boldogok vagyunk, hamarosan tervezünk összeházasodni és 5 éven belül gyereket is szeretnénk.

Igen, lehet, elválunk majd, de ez akkor is megtörténhet, ha felpróbált engem a fél város. Egy jól működő kapcsolatot biztos nem fogok eldobni azért, mert egyesek szerint csak akkor vagy felnőtt vagy egyáltalán valaki, ha keféltél x emberrel. Nekem viszont a minőség számít, nem a mennyiség.

2021. okt. 20. 18:32
 16/37 anonim ***** válasza:
33%

2 komoly kapcsolat és kb 15-20 pasival feküdtem le, nem tudom nem számolom vannak pasik akik csak dugásra jók aki többre azt megtartom. 🤷🏼‍♀️

-24

2021. okt. 20. 18:38
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

0 sajnos csúnya arcú férfiként, 23 évesen volt egy 16 éves csajom, öt szerettem tiszta szívemből csak sajnos a csendességem kizáró ok volt nála. 1-1,5 évig ötlődtem miatta.

Most 27 évesen is nulla baráti körömben meg 3 - at szoktam mondani

2021. okt. 20. 18:40
 18/37 anonim ***** válasza:
0%
2, és már akkor is úgy gondoltam, hogy ez pont 1-gyel volt több a kelleténél. Ha elég szerencsés lettem volna, az elsővel együtt tudtunk volna maradni. Az elsőn kb. 3 év után tettem túl magam véglegesen, a másodiknál megkönnyebbülés volt a szakítás.
2021. okt. 20. 18:42
 19/37 anonim ***** válasza:
29%
#13 Bocs, nem tudtam hogy szexuális elmebetegség a problémád alapja, így már értem. A kérdező viszont nem írta, hogy bármi ilyen lenne vele, szóval a te példád nem gondolom relevánsnak az ő számára. A kérdést pedig azért tette fel mert saját magát szeretné hasonlítani a kortársaihoz. Ja, és kérlek ne zaklass üzenetben, és ne rajtam éld ki a frusztrációd, mert senkinek sem kellesz. Ha változtatsz a hozzáállásodon, biztosan sikeresebb leszel.
2021. okt. 20. 18:43
 20/37 anonim ***** válasza:
66%
#12 Aki 1-2 havonta talál magának valakit, annak valójában minden jó. Erre ne légy büszke.
2021. okt. 20. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!