21 éves korotokra hány párotok volt?
Lassan 22 vagyok,2 barátom volt,és ha egy másik srácot annak lehet nevezni akkor 2..de ő inkább csak volt,vagyis én neki..
Sokszor hallom,hogy ennyi idősen már többnek kellett volna lennie.
Nektek ennyi idősen hányadik volt?
Mennyi idő volt,mire túl léptetek egy adott személyen?
"Persze ha sikertelen vagy, akkor biztos megnyugvás azt mondogatni hogy vannak fontosabb dolgok"
Én vele értek egyet, nem igazán értem azokat az embereket, akiknek ez valami verseny. És ezt úgy mondom, hogy sosem volt gondom a pasizással, mindig könnyen ment, most pedig boldog házasságban élek. De inkább egyedül lennék, mint valami ócska kapcsolatban egy nem megfelelő emberrel!
Szóval inkább jó kapcsolatban lennél mint egyedül. De ő 26 év alatt nem talált senkit. Ne mondd, hogy ez nem red flag. Nekem normál szociális élettel 1-2 havonta kerult a kepbe olyan lány akivel el tudtam volna képzelni, néhánnyal bele is mentem és semmit sem bánok. Ha valaki leélte a fiatalságát úgy hogy semmi tapasztalata, az elrontotta, pont.
#12 Kis csillag, kis városi transz meleg férfi vagyok. Naná, hogy ebben a homofób, rasszista kis porfészekben nem találtam senkit. Red flag a fszodat, te is magadból indulsz ki, már ugye csak cisz meg heteró emberek futkoznak a földön.
Gusztustalan a hozzáállásod és röhejes a tudatlanságod.
21 éves leszek, másfél éve tart az első IGAZI kapcsolatom. Első szex, első bemutatás, összeköltözés mind vele történt (két ilyen randizgatós-tapizós járogatásom volt korábban). Ha továbbra is boldogok vagyunk, hamarosan tervezünk összeházasodni és 5 éven belül gyereket is szeretnénk.
Igen, lehet, elválunk majd, de ez akkor is megtörténhet, ha felpróbált engem a fél város. Egy jól működő kapcsolatot biztos nem fogok eldobni azért, mert egyesek szerint csak akkor vagy felnőtt vagy egyáltalán valaki, ha keféltél x emberrel. Nekem viszont a minőség számít, nem a mennyiség.
2 komoly kapcsolat és kb 15-20 pasival feküdtem le, nem tudom nem számolom vannak pasik akik csak dugásra jók aki többre azt megtartom. 🤷🏼♀️
-24
0 sajnos csúnya arcú férfiként, 23 évesen volt egy 16 éves csajom, öt szerettem tiszta szívemből csak sajnos a csendességem kizáró ok volt nála. 1-1,5 évig ötlődtem miatta.
Most 27 évesen is nulla baráti körömben meg 3 - at szoktam mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!