Ha a szomszédod minden egyes léptét hallanád reggel-este a lakásban, akkor milyen szobát célszerű keresniük, ahonnan nem szűrődnek ki a zajok? (Fiatalok)
Mármint kik fiatalok akik a szomszéd minden léptét érzékelik, vagy a fiatalok minden léptét érzékeled.
Nem tudom azért van amiről nem tehet az ember, pl. wc lehúzás, lépcsőzés, konyhai főzés, mikro használat.
Kevés az info.
Pl. Pesti bérházakban vékonyak a falak.
Hát nem tudom azért gyk-n olvastam nehezebbeket is.
De amúgy egész nap sportolásra használják a lakást? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Gyerek? Vagy fiatal felnőtt?
Hát én nem tudom, én pl. mindig azon aggódok, hogy hangos a lépcsőzésem, vagy a wc lehúzás, vagy amikor ivólevet készítek a mixerrel, aminek olyan a hangja, mint a fúrónak, bár pl. az ivólé készítést már csekkoltam ha be van csukva a konyha ajtó akkor nem is hangos.
A wc lehúzásnál is rájöttem hogy az sem zavaró valószínűleg.
A lépcsőzést nem tudom, próbálok csöndesebben közlekedni de ez nem igazán sikerül.
Klopfolásnál meg a deszka alá konyha ruhát szoktunk tenni.
Amúgy aki napi szinten klopfol, az szerintem káposzta levelet klopfol az ízületeire. A káposztalevél szépen lehúzza a gyulladást, és enyhíti a fájdalmat is.
De azért számít hogy vastagabb-e a fal vagy vékonyabb ahol laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!