Mit gondolnátok egy teletetovált ügyvédről?
#10: a mondókád itt-ott félreérthető kissé:
"végzős orvostanhallgatók közül a közepes teljesítményűek elkezdték a társadalmi elváráshoz igazítani a külsejüket"
Régen minden orvos a társadalmi elvárásokhoz igazította a külsejét, akár közepes volt, akár kiváló.
Manapság meg egyik selejt váltja a másikat, nézd meg az egészségügyet! Ja azt már ne, mert inkább halálsornak nevezném... :-) De ez is érthető, hiszen qrvasok ember van, had pusztuljanak!
"Annak van szüksége külső megerősítésekre, aki valójában bizonytalan."
A tetoválás öltöztet, vagyis akkor a tetkós ügyvéd bizonytalan! :-)
#11: nem mindegyik, személyesen is ismerek olyat, aki nem (és már nyugdíjas) :) De az eü. mai állapotával kapcsolatban igazad van. Az orvosok közül sztem sokan azt gondolják, h. elvégzik az egyetemet, aztán életük végéig ülhetnek a piedesztálon, mint megkérdőjelezhetetlen félistenek. Mindenki mást meg pórnépnek hisznek, akinek csak hasoncsúszásban szabad közlekednie a jelenlétükben. :D Tegnap is megpróbált itt kioktatni egy ilyen személy... És akkor a hálapénzekről, stb. ne is beszéljünk... Feldühít, lehet, nem is kellene hozzászólnom ilyen témákhoz. :D
Na de ez már nagyon offtopic, bocsánat.
Miert nezegeted az ugyveded keves ruhaban?? A teste a maganugye.
Semmi koze a tetkonak a tehetseghez es jo munkavegzeshez.
#13: "Ugyanolyan ember, mint bárki más."
Hááát nem egészen! Mert nem mindenkinek vannak önértékelési problémái... :-)
#14: "Semmi koze a tetkonak a tehetseghez es jo munkavegzeshez."
Dehogyisnem, ahelyett, hogy ilyen hülyeségeket csinál, inkább foglalkozhatna azzal, amihez állítólag ért! :-) Sokmindent elárul egy emberről: pl. önképzavarban szenved.
Miért lennének fenntartásaim vele szemben? Valahogy sehogy nem látom, hogyan függne össze a külseje a tudással, rátermettséggel, kompetenciával vagy akármi mással.
Nekem van bíró ismerősöm egész karos tetoválással, jogi irodánál partner ismerősöm nyakig kitetoválva, szerintem manapság már egyáltalán nem ritka és semmi összefüggés nincs a megbízhatóság meg eközött.
De ugyanúgy vannak nagyon sikeres orvos ismerőseim is szanaszét tetoválva, ez igazából semmivel nem különb, mint az, hogy ki milyen frizurát vagy ruhát visel. Vagyis van, a tetoválás sokkal drágább :D
Az ő dolga, hogy van-e tetkója, miért is kéne beleszólnom.
Egyébként meg, akinek nagyon sok tetkója van, a hátán egy egész galéria, a végtagokon is egy-egy, vagy akár az arcán is, az Szerintem csúnya. Magánvélemény, nem akarok beleszólni mások életmódjába.
A tetkóval semmi bajom!
De egy ügyvédben soha nem bíznék meg! (tapasztalat!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!