Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy teletetová...

Mit gondolnátok egy teletetovált ügyvédről?

Figyelt kérdés
Eddig csak mindig elegánsan felöltözve láttam így fogalmam sem volt róla,hogy konkrétan az egész teste tele van tetoválásokkal. Mindkét karja szinte teljesen,a lábai,a mellkasa és még a hátán is van. Egyébként egy fiatal nőről van szó. Ti ezek után ugyanúgy bíznátok benne vagy fenntartásaitok lennének?

2021. okt. 12. 10:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

#10: a mondókád itt-ott félreérthető kissé:

"végzős orvostanhallgatók közül a közepes teljesítményűek elkezdték a társadalmi elváráshoz igazítani a külsejüket"

Régen minden orvos a társadalmi elvárásokhoz igazította a külsejét, akár közepes volt, akár kiváló.

Manapság meg egyik selejt váltja a másikat, nézd meg az egészségügyet! Ja azt már ne, mert inkább halálsornak nevezném... :-) De ez is érthető, hiszen qrvasok ember van, had pusztuljanak!

"Annak van szüksége külső megerősítésekre, aki valójában bizonytalan."

A tetoválás öltöztet, vagyis akkor a tetkós ügyvéd bizonytalan! :-)

2021. okt. 12. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

#11: nem mindegyik, személyesen is ismerek olyat, aki nem (és már nyugdíjas) :) De az eü. mai állapotával kapcsolatban igazad van. Az orvosok közül sztem sokan azt gondolják, h. elvégzik az egyetemet, aztán életük végéig ülhetnek a piedesztálon, mint megkérdőjelezhetetlen félistenek. Mindenki mást meg pórnépnek hisznek, akinek csak hasoncsúszásban szabad közlekednie a jelenlétükben. :D Tegnap is megpróbált itt kioktatni egy ilyen személy... És akkor a hálapénzekről, stb. ne is beszéljünk... Feldühít, lehet, nem is kellene hozzászólnom ilyen témákhoz. :D

Na de ez már nagyon offtopic, bocsánat.

2021. okt. 12. 11:35
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanolyan ember, mint bárki más.
2021. okt. 12. 11:46
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

Miert nezegeted az ugyveded keves ruhaban?? A teste a maganugye.

Semmi koze a tetkonak a tehetseghez es jo munkavegzeshez.

2021. okt. 12. 12:16
 15/19 anonim ***** válasza:
19%

#13: "Ugyanolyan ember, mint bárki más."

Hááát nem egészen! Mert nem mindenkinek vannak önértékelési problémái... :-)

#14: "Semmi koze a tetkonak a tehetseghez es jo munkavegzeshez."

Dehogyisnem, ahelyett, hogy ilyen hülyeségeket csinál, inkább foglalkozhatna azzal, amihez állítólag ért! :-) Sokmindent elárul egy emberről: pl. önképzavarban szenved.

2021. okt. 12. 14:59
 16/19 Sunshinedoll ***** válasza:
83%

Miért lennének fenntartásaim vele szemben? Valahogy sehogy nem látom, hogyan függne össze a külseje a tudással, rátermettséggel, kompetenciával vagy akármi mással.

Nekem van bíró ismerősöm egész karos tetoválással, jogi irodánál partner ismerősöm nyakig kitetoválva, szerintem manapság már egyáltalán nem ritka és semmi összefüggés nincs a megbízhatóság meg eközött.

De ugyanúgy vannak nagyon sikeres orvos ismerőseim is szanaszét tetoválva, ez igazából semmivel nem különb, mint az, hogy ki milyen frizurát vagy ruhát visel. Vagyis van, a tetoválás sokkal drágább :D

2021. okt. 12. 18:18
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Az ő dolga, hogy van-e tetkója, miért is kéne beleszólnom.

Egyébként meg, akinek nagyon sok tetkója van, a hátán egy egész galéria, a végtagokon is egy-egy, vagy akár az arcán is, az Szerintem csúnya. Magánvélemény, nem akarok beleszólni mások életmódjába.

2021. okt. 12. 21:09
 18/19 bnKa válasza:
68%
Oszinte legyek? En orulnek ha egy nyakig varrt ügyvéd allna mellettem,szerintem meno,en is lassan tele vagyok. 20/F
2021. okt. 18. 05:12
 19/19 anonim ***** válasza:
41%

A tetkóval semmi bajom!

De egy ügyvédben soha nem bíznék meg! (tapasztalat!)

2021. okt. 18. 05:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!