Mit gondolnátok egy teletetovált ügyvédről?
Nem értem én ezt. A mai világban főleg. Teljesen elterjedt dolog.
Mi van akkor ha ügyvéd, vagy orvos vagy rendőr és a ruha alatt tetovált is? Lehet hogy hazamegy leveti a melós ruháját és felpattan a motorjára is egy körre.
Ettől már kevésbé megbízható a munkája?
Az én ügyvédem is tele van tetoválásokkal és hosszú lófarokban hordja a haját. 30 körüli pasi, de eddig mindent megnyert, még 1 bank elleni pert is.
Leszarom hogy néz ki, remek szakember és nagyon jófej.
Ügyvédeknekfelé van egy alap elvárás.
tetováltathat ha nem mutogatja. Strandon lehet de munka közben nem.
Médiában sem szerepelhet így. Smink tetoválás nyilván kivételt képez.
Épelméjű ember egy emberben sem bízik meg! :-)
Rambó is megmondta: NBS!
Az ügyvédek is csak olyanok mint a politikusok: szépen tudnak beszélni sokáig a semmiről, vagy addig, amíg el nem hiszed, hogy amit mond az úgy van, nevetséges!
Menőnek gondolnám. Régebben olvastam egy tanulmányt, ami kicsit idevág. Ez orvosokról szólt: megfigyelték, hogy végzős orvostanhallgatók közül a közepes teljesítményűek elkezdték a társadalmi elváráshoz igazítani a külsejüket (öltözködés, rövid frizura stb.) - a tanulmány szerint azért, hogy így erősítsék meg az identitásukat. Míg az igazán kiválóakra ez nem volt jellemző, nekik nem volt szükségük ilyesmire.
A tapasztalataim eléggé alátámasztják ezt. Annak van szüksége külső megerősítésekre, aki valójában bizonytalan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!