Egy olyan személy miért akarja meg mondani mikor mit csináljak akivel semmilyen csaladi, vagy bármilyen papírja lenne róla, hogy rokoni viszonyban állunk?
Figyelt kérdés
Annyi, hogy anyám x éve együtt van vele, de nem laktak meg soha együtt. Szerinte egy senki vagyok akkor még mit akar? Ettől többnek érzi magát? Ez normális viselkedés?2021. okt. 7. 09:16
1/10 anonim válasza:
Miért nm beszeled meg vele? Amúgy szerintem semmi koze nincs hozzad.
2/10 A kérdező kommentje:
Na ugyan ezt mondom én is!!! De mintha a falnak beszélnek... Ilyen ember ellen mi a megoldás?
2021. okt. 7. 09:47
5/10 A kérdező kommentje:
Nem költözöm mivel festő van nálam, de nem lakik ő velünk mint ahogy írtam...
2021. okt. 7. 10:14
6/10 anonim válasza:
szard le. azt csinálsz amit akarsz
7/10 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem én nem foglalkozom vele, ő miért ha ráadásul egy senki vagyok szerinte? Ezt nem ertemc
2021. okt. 7. 11:19
8/10 anonim válasza:
Kérdezz rà. Miért tart senkinek?
9/10 A kérdező kommentje:
Hhatg mert az ő fia az atya úr isten... :) én meg ráadásul csaj is vagyok... Tartson ettől többnek érzi magát
2021. okt. 7. 12:02
10/10 anonim válasza:
ha szexista akkor meg főleg szarj a fejére
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!