Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor külföldön nyaraltok,...

Amikor külföldön nyaraltok, ti is aktívan kerülitek a magyar társaságot, és figyeltek arra, hogy véletlenül se szólaljatok meg a közelükben magyarul?

Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 09:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten örülök ha hallok kint magyar szót.

Nem feltétlenül megyek oda vegyülni, de mosolygok egyet ha hallom hogy vannak még magyarok rajtam kívül, mert jó érzéssel tölt el.

2021. okt. 6. 10:16
 12/31 A kérdező kommentje:
Hát, különbözőek vagyunk. Mi kint voltunk párommal (tanult, jól kereső értelmiségiek vagyunk, talán ezért sem annyira szimpatikus az átlagmagyar), és meghallottunk egy csapat magyart, rögtön összenéztünk és szépen arrébb mentünk, hogy legalább akkor, pihenésnél ne kelljen eme csodás népet hallanunk. Kinek a pap, kinek a papné.
2021. okt. 6. 10:24
 13/31 anonim ***** válasza:
98%
Értelmiségi :-D Barátocskám, az nem itt kezdődik.
2021. okt. 6. 10:30
 14/31 anonim ***** válasza:
83%
Igazi szabadkőművesek ivadéka.. Az arrogancia meg köbön,hidd el nem veszít az ország sokat ha elkotrodnátok a "haladó" nyugatra. 👌
2021. okt. 6. 10:30
 15/31 A kérdező kommentje:
Ezt még kérned sem kell, 14-es, rövidtávú terv, természetesen. Majd néha mosolygunk egy jót, amikor az átlagmagyar évente egyszer megengedheti magának, hogy az iszapos, privatizált Balaton partján eszegesse a méregdrága és méreggel teli lángost, míg mi különböző országok tengerpartjain lógatjuk a tengerbe a lábunkat, koktélokat iszogatva. :)
2021. okt. 6. 10:39
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha messziről hallom, hogy magyarok, akkor ordenárén viselkednek, és emiatt kerülöm őket, nem amiatt, mert magyarok. Ahogy a zajos, zűrös angol, német, orosz, stb. csürhékkel is teszem. Nem a nemzetiségük zavar azoknak, akiktől távolabb tartom magam, hanem a viselkedésük.

A magyarok által ismert és kedvelt helyeken nyilván magyarokból lesz több necces csoport, míg ahová zömmel angolok járnak, ott meg belőlük, és így tovább.

2021. okt. 6. 10:41
 17/31 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, ha neked ez a benyomásod a magyarokról, akkor te rossz társaságban vagy. Ez azért fura, mert állításod szerint értelmiségi vagy. Na, most én is az vagyok, meg a férjem is és szinte az összes barátunk az, az összes kollégánk, a családtagjaink is, a szomszédaink is. Mind normális, jó fej ember, akikkel szívesen beszélget az ember és tudnak viselkedni bárhol. Ha a te környezetedben prolik vannak, akik nem tudnak viselkedni és emiatt ilyen képet festesz az összes magyarról, akkor elgondolkodnék a helyedben, mennyire is vagyok értelmiségi és miért vagyok ilyen emberekkel körülvéve.
2021. okt. 6. 10:54
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Én se kifejezetten örülök, ha magyar szót hallok külföldön. Azonkívül hogy prolik, tényleg a szolgalelkűség a legidegesítőbb bennük, miattuk tart itt az ország, mert nekik jó mindig a langyos szarban, ráadást ezért még hálásan nyalnak is az aktualis politikusoknak és cég főnököknek.
2021. okt. 6. 11:37
 19/31 anonim ***** válasza:
4%
A keleti proli az az ember aki még a nyugatiak életét is tönkreteszi, ahogy Boris Johnson mondta, szarért, hugyért kamionoznak pl. rossz körülmények közt, érdekvédelem nélkül Brittaniába, ami miatt nem éri már meg az őslakosoknal kamionozni. Oda is beviszik szépen lassan a suttyó kultúrájukat ezek az alja emberek.
2021. okt. 6. 11:41
 20/31 anonim ***** válasza:
9%
Igen, zavar. Utálok külföldön magyar beszédet hallani. Azért megyek el, hogy ne kelljen gondolnom erre a fos helyre.
2021. okt. 6. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!