Amikor külföldön nyaraltok, ti is aktívan kerülitek a magyar társaságot, és figyeltek arra, hogy véletlenül se szólaljatok meg a közelükben magyarul?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 09:26
2/31 anonim válasza:
Nem, én nem szégyellem odakint a saját nemzetiségem. Nagyon sajnálatos, hogy te ilyen vagy.
3/31 A kérdező kommentje:
A magyar nép bőven kiérdemelte azt, hogy legyen ok szégyellni őket. Az általános mentalitás, negativitás, gyűlölködés, elvakultság és rabszolgalélek beállítottság inkább szégyenérzetet kelt bennem, mintsem büszkeséget.
2021. okt. 6. 09:36
4/31 anonim válasza:
Az, ahogy nyilatkozol a magyarokról, az épp pont ugyan azt a mentalitást tükrözi, amit elítélsz. Nem minden magyar ilyen, én alig ismerek ilyen embert például a rabszolgalelkűségnek nevezett valaminek meg nagyon komoly, mély gyökerű okai vannak, hogy miért is lett ennyire lelkevesztett sok ember Magyarországon és nem feltétlenül lehet érte az egyént okolni.
5/31 anonim válasza:
Hát én kvázi örülnék neki ha elkerülnél, cseppet sincs szükségem efféle mélysötét kozmopolita hontalanokkal egy légtérben lenni.
7/31 anonim válasza:
Nem, én olyankor pihenni szoktam, nem így erőlködök
8/31 anonim válasza:
1 Azt, hogy milyen nemzetiségűnek születek nem én választom. 2 Mások viselkedése, mentalitása miatt miért én szégyelljem magam? Egyébként a kérdésre válaszolva, nem szoktam sem eltitkolni, sem nagydobra sem verni, hogy magyar vagyok.
9/31 anonim válasza:
Háhh csúcs vagy kérdező...
Mi pl örültünk, hogy Szófiában leszállva találkoztunk egy debreceni kamionossal (mi is debr) a büfésornál.
10/31 anonim válasza:
Mi bátran beszélünk az anyanyelvünkön, ott élő honfitársainkkal szoktunk is beszélgetni így. Turistával jellemzően nem szoktunk találkozni, azok másfelé orientálódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!