A szociális otthon az gyakorlatilag haláltábor? Ahol az időseket, akikkel nem lehet mit kezdeni, vagy kell a házuk, beadnak meghalni?
Először voltam ilyen helyen, meglátogatni egy távoli rokont, eszméletlen morbid hely!
A parkolóban egy furgonba raktak egy műanyag koporsót... majd fent a többágyas szobában lepedőket akasztgattak egy ágy köré, mert a beteg, ahogy a nővérek mondták: "Már foltosodik. Szóljatok a szállítóknak, hogy 4-kor jöjjenek." (Még hörgött a néni.)
Én ekkor kezdtem rosszul lenni... majd a szomszéd ágynál egy néni elkezdett rángatni, hogy haza akar menni, és hívjam fel a fiát, ekkor a nővér elnézést kért, mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mindenkinek ezt mondja, és a fia rég meghalt!
Amúgy ez fél óra alatt zajlott le, és kb. 150 beteg lehet ott... ez tényleg ilyen hely, vagy csak szerencsétlen helyre és időbe mentem?
"tehát nincs aki feljelentse őket" Fizetős helyről van szó (szerintem ma már mindegyik az), őszintén szólva nem gondolom, hogy az ellátással, vagy magával a hellyel lenne gond, egyszerűen csak maga a hely nyomasztó...
Sok rosszabb állapotú beteg volt, és sok olyan is aki el tudta látni magát, csak a rokonok beadták, mert kellett a ház az unokának, vagy eladni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!