Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik a haláltáborok felszámolá...

Akik a haláltáborok felszámolása után születtek már nem lehetnek túlélők igaz?

Figyelt kérdés

Szoval arra lennek kivancsi, hogy meddig mondhatjak meg, hogy tulelo mert 1945 utan szuletett mar nem lehet az!

Szoval szerintem ez ennyi volt!

2021. jún. 28. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván max az lehet túlélő aki a táborban született, de aki utána az már nyílván nem.
2021. jún. 28. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlélő, hisz ehhez egy olyan dolgot kellene túlélnie, ami akkor történt mikor még meg sem született. A túlélő jelző pedig nem örökölhető semmilyen módon, másképp mindenkit annak lehetne mondani, hisz az őseinknek túl kellett élnie az Oszmánokat, hogy mást ne mondjak.
2021. jún. 28. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván nem túlélő, aki nem volt ténylegesen ilyen táborban.

Viszont lehet túlélő valaki bőven '45 után is, mert táborok még bőven voltak később is. Pl szovjeteknél nagyon dívott a dolog.

2021. jún. 28. 19:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen! Meg ott van meg a genjeiben hordozó szindromak is amik a tudatalattibol elohozhatok hipnotizalassal!

Meg hat akinek elozo elete egy halaltabort megelt ember volt.

Ha ugy vesszuk o is tulelo!

Meg akit meg sulytott az elcsitulas hullama es gyerekkent kellett atelnie a 45 utan keletkezett szomorusagot!

Szoval meg ellehet ezt huzni!

2021. jún. 28. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyilván tudod hogy az ember 100 egynéhány évig is elél tehát nem értem a problémádat.
2021. jún. 28. 19:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Nincs problemam!

De remelem ok is tudjak, hogy ameddig nem engedik ezt el,

es nem bocsajtanak meg, addig fogjak ujra atelni magukban!

Mert egyszer le kell zarniuk!

2021. jún. 28. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Nem értem a problémát. Miért baj az, ha a zsidók megemlékeznek a népi tragédiájukról?
2021. jún. 28. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit eltévedtél és a spiritualitás témába kellett volna írnod a kérdést, ha már előző életről hipnózisról meg újraátélésről hablatyolsz.
2021. jún. 28. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:

6) nem értem.

Ott vannak az indiánok akiket majdnem teljesen kiírtottak az amerikai kontinensről.a leszármazottaiknak is azt ajánlod hogy engedjék el a dolgot mert már régen volt?

2021. jún. 28. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!