26 évesen megöregedtem, nem érzem magam olyan fiatalnak, mint 21-22 évesen.Normális érzés ez?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 17:08
12/16 anonim válasza:
Igen, de ettől még úgy élsz ahogy akarsz.
13/16 anonim válasza:
Azért érzed ezt, mert 21-22 évesen ingergazdagabb volt az életed, most már a napi mókuskerékben vagy. Felnőttként már aktívan kell az ellen dolgoznod, hogy ne újra és újra ugyanazokat a köröket kelljen megtenni.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem volt ingergazdagabb akkor is csóró voltam, és dolgoztam nem voltak barátaim
2021. szept. 24. 08:11
15/16 anonim válasza:
14
Akkor csak simán érzed hogy lassan kifutsz abból a korból amikor 20-21 évesen simán együtt bulizhattál a tizenévesekkel.
Szerintem jövő nyáron csapd szét magad rendesen (buli stb) és utána elmúlik ez az érzés.
Addig meg gyűjts pénzt.
16/16 A kérdező kommentje:
De nem tudom ezt elfogadni
2021. szept. 24. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!