Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma felhívott egy szám, megadta...

Ma felhívott egy szám, megadtam a lakcímem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma 10 óra magasságában felhívott egy telefonszám, rendes telenor-os volt. A hölgy elmondta édesapám nevét, és azt állította, hogy a Magyar Posta központjában dolgozik, és hogy az Országos Orvosi Centrumból (ami mint kiderült nem létező cég) jött egy levél édesapám részére, de nem jól adták meg a lakcímünket. Megkérdezte, hogy visszaküldje esetleg a feladónak a levelet, vagy adjam meg a címet és feladják részünkre. Naiv voltam, és az utóbbit választottam... elmondta, hogy rendben, 2-3 napon belül kézbesítik, nem kell átvenni, csak bedobják a postaládánkba... később gondolkodtam el jobban, hogy kár volt valószínűleg elmondanom a címet, és nagyon elrontottam.. próbáltam visszahívni, de nem veszi fel a telefont. Most nem tudom mire számítsak, betörőkre, vagy egy csaló cég csomagokat akar majd kézbesíteni esetleg... nem tudom mitévő legyek.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2021. szept. 15. 13:39
1 2 3
 21/27 Miss Endzsi ***** válasza:
55%
Ez 2011-es, akkor még másé volt a szám valószínű.
2021. szept. 15. 22:30
 22/27 anonim ***** válasza:
53%
Na van vmi fejlemeny?
2021. szept. 16. 13:00
 23/27 A kérdező kommentje:
Semmi fejlemény nincs még, nem történt semmi, se csomagot nem kaptunk, se embereket... :D amint lesz valami írok!
2021. szept. 17. 08:21
 24/27 anonim ***** válasza:
53%
De kár :( azt hittem legalább kaptok egy csomagot tele kokóval :) (vicc)
2021. szept. 17. 13:46
 25/27 A kérdező kommentje:
Update! A mai napon (2022. január 21.) érkezett egy Express One e-mail, hogy csomagot adtak fel nekem (ff.hu) és ma kézbesítik. Rámentem az oldalra, ahol kiírták, hogy más kezeli az oldalt, de ha csomagot küldenek tőlük, akkor csalás áldozata lettem!
2022. jan. 21. 10:58
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

#25 ha kapsz egy esélyes kamu emailt, akkor nem kéne a linkre klikkelni. ha fölé viszed az egéret látszik a cím. és ha már ráklikkeltél akkor is figyeld a cím sávot, hogy a megfelelő oldal e. és adatokat nem megadni az oldalon. mert sokszor az email elég jól összevan rakva, de kamu oldalra visz a link, ami eredetinek tűnik, ott megadad a felhasználó neved meg a jelszavad és akkor ők betudnak lépni az eredeti oldalon.

lehet az az oldal, hogy csalás áldozata lettél is kamu. és azt akarja, hogy add meg az adataidat.

2022. jan. 21. 11:07
 27/27 anonim ***** válasza:
😮😮😮😮😮
2022. jan. 21. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!