Ma felhívott egy szám, megadtam a lakcímem, mit tegyek?
Ma 10 óra magasságában felhívott egy telefonszám, rendes telenor-os volt. A hölgy elmondta édesapám nevét, és azt állította, hogy a Magyar Posta központjában dolgozik, és hogy az Országos Orvosi Centrumból (ami mint kiderült nem létező cég) jött egy levél édesapám részére, de nem jól adták meg a lakcímünket. Megkérdezte, hogy visszaküldje esetleg a feladónak a levelet, vagy adjam meg a címet és feladják részünkre. Naiv voltam, és az utóbbit választottam... elmondta, hogy rendben, 2-3 napon belül kézbesítik, nem kell átvenni, csak bedobják a postaládánkba... később gondolkodtam el jobban, hogy kár volt valószínűleg elmondanom a címet, és nagyon elrontottam.. próbáltam visszahívni, de nem veszi fel a telefont. Most nem tudom mire számítsak, betörőkre, vagy egy csaló cég csomagokat akar majd kézbesíteni esetleg... nem tudom mitévő legyek.
Előre is köszönöm a válaszokat!!
9. egyszer engem is felhívott egy idegen a szomszéd telekről érdeklődni (?)
Kiderült hogy mivel nem tiltottam le (nem is tudtam róla!!) a telekom lazán kirakta a számom, rákereshetett BÁRKI akárcsak a vezetéknevem alapján is már. (Ami meg kinn van a postaláda miatt.)
Olyan dühös már rég voltam mint akkor.
Regebben sem letezett ez az orvosi centrum ize? Vagy vmi regi termekbemutatos szrsag?
A furcsa az, h hivoszammal hivott, nem tudom. Erdekes.
Amikor édesapám hívta volna fel, akkor nála kijelezte a telefon, hogy veszélyes szám. Meg Országos Orvosi Centrum nem létezik, pedig apa mentős, úgyhogy ő tudja mi van egészségügyben és mi nincs.
Amúgy nagyon szívesen, más legalább ne dőljön be nekik.
Érdekes, kíváncsiság képen rákerestem a számra google képkeresőben is.
Ezt a fórumot dobta ki:
Amúgy szerintem nincs semmi félnivalód, max valami adathalász cucc lesz.
Majd azért írd már le hogy ha történik valami érdekes... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!