Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma felhívott egy szám, megadta...

Ma felhívott egy szám, megadtam a lakcímem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma 10 óra magasságában felhívott egy telefonszám, rendes telenor-os volt. A hölgy elmondta édesapám nevét, és azt állította, hogy a Magyar Posta központjában dolgozik, és hogy az Országos Orvosi Centrumból (ami mint kiderült nem létező cég) jött egy levél édesapám részére, de nem jól adták meg a lakcímünket. Megkérdezte, hogy visszaküldje esetleg a feladónak a levelet, vagy adjam meg a címet és feladják részünkre. Naiv voltam, és az utóbbit választottam... elmondta, hogy rendben, 2-3 napon belül kézbesítik, nem kell átvenni, csak bedobják a postaládánkba... később gondolkodtam el jobban, hogy kár volt valószínűleg elmondanom a címet, és nagyon elrontottam.. próbáltam visszahívni, de nem veszi fel a telefont. Most nem tudom mire számítsak, betörőkre, vagy egy csaló cég csomagokat akar majd kézbesíteni esetleg... nem tudom mitévő legyek.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2021. szept. 15. 13:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

9. egyszer engem is felhívott egy idegen a szomszéd telekről érdeklődni (?)

Kiderült hogy mivel nem tiltottam le (nem is tudtam róla!!) a telekom lazán kirakta a számom, rákereshetett BÁRKI akárcsak a vezetéknevem alapján is már. (Ami meg kinn van a postaláda miatt.)

Olyan dühös már rég voltam mint akkor.

2021. szept. 15. 14:32
 12/27 A kérdező kommentje:
Az szép... egyik ismerősöm is járt így, de én telenoros vagyok, családi csomagban, szóval csak reménykedni tudok..
2021. szept. 15. 14:35
 13/27 anonim ***** válasza:

Esetleg itt nézd meg:

[link]

Úgy látom nem csak a telekom teszi közzé az ügyfelei adatait.

2021. szept. 15. 14:38
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket, meg is találtam apa nevét az én számommal... szóval a hogyan kérdés ki van pipálva. Nagyon köszönöm! Mostmár az a kérdés, hogy ezek után mi jön
2021. szept. 15. 14:43
 15/27 anonim ***** válasza:

Regebben sem letezett ez az orvosi centrum ize? Vagy vmi regi termekbemutatos szrsag?

A furcsa az, h hivoszammal hivott, nem tudom. Erdekes.

2021. szept. 15. 14:53
 16/27 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg a postan erdeklodni a gyujtoknel, h ilyen letezik-e? Hogy kikeresik a nem megfelelo cimzessel ellatott levelek gazdait. Nem hiszem, h volna erre kapacitas...🤷🏼‍♀️
2021. szept. 15. 14:54
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg csak kéretlen reklám vagy termékbemutatóra meghívás miatt kérték el. Akkor is csalás és felháborító. Rendes tőled, hogy ki írtad, hogy veszélyes szám.
2021. szept. 15. 14:56
 18/27 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem is valami szörnyűség. Lehet hogy a dolgozó hibajából vált olvashatatlanná a cím és nem akart gondot a főnökénél ezért magánúton akarta gyorsan helyrehozni. Tényleg bármi lehet. Azért a fokozott elővigyázatosság persze nem árt.
2021. szept. 15. 15:19
 19/27 A kérdező kommentje:

Amikor édesapám hívta volna fel, akkor nála kijelezte a telefon, hogy veszélyes szám. Meg Országos Orvosi Centrum nem létezik, pedig apa mentős, úgyhogy ő tudja mi van egészségügyben és mi nincs.

Amúgy nagyon szívesen, más legalább ne dőljön be nekik.

2021. szept. 15. 15:24
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, kíváncsiság képen rákerestem a számra google képkeresőben is.

Ezt a fórumot dobta ki:

[link]

Amúgy szerintem nincs semmi félnivalód, max valami adathalász cucc lesz.

Majd azért írd már le hogy ha történik valami érdekes... :D

2021. szept. 15. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!