Felhívott egy idegen szám. 035-el kezdődő. Bekerestem googleba, hogy milyen országból lehet. South Africa.. Honnan lehet??
Bocs, reflexböl írtam azt, hogy south africa, nem hogy dél afrika, mert angolul kerestem be
De azért nem kell kioktatni...
Akkor nem értem. Ha tudod az ország nevét, akkor mi a kérdés?
Engem is hivogattak ilyenek. Tipikus penzlehuzas.
Meg amikor az emailemre jonnek a del afrikai bank oldala : hogy lepjek be .... Ez mind csalas.
Azért raktam ki a kérdést, mert nem voltam biztos benne. Egyszer már volt, hogy bekerestem egy ország hívókódját, és pl kiadta azt, hogy Tundra, másodjára meg Diros(ez csak egy hülye példa, nem ez a lényeg)
Mindegy, akkor dél afrika...csak már egy kicsit fura,mert pénteken mobilon felhívott még egy idegen szám, valami ázsiai országból.
Ez most az itthoni fix telefonon volt...
Akkor marad annyiban, hogy pénzlehúzás
Fura? 1-2 éve látom RENGETEG helyen hogy erről beszélnek, hívogatnak afrikai számok embereket. Engem is hívogattak 2019 őszén.
Hacsak nincs ismerősöd DAK-ból, akkor tiltsd le az ország prefixét, és semmilyen ottani szám nem fog tudni zaklatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!