Nagyon gáz sztoritok van magatokról, vagy másról?
Egyszer mentem haza egy sötét utcában, ugatott nagyon egy kutya, elkezdtem ugatni én is hangosan, mellettem jött egy ember akit nem vettem észre, nagyon gáz.
14 éves lehettem, jött egy vendég, elég félős voltam akkoriban ezért nem mertem kimenni WC-re, volt egy üveg amibe bele akartam pisilni, de tele volt majdnem, megittaam az egészet egyszerre, majd rámjött egy hatalmas hányinger. Futtottam a WCre, majd sikerült telibe hánynom a folyosót, és ez anyám meg a vendég szeme láttára.
Ha ezekre gondolok rosszul vagyok még mindig :DDD
Elsős voltam gimiben, busszal jöttem haza, ami tele volt iskolatárssal, mert egyszerre végeztünk aznap a karácsonyi műsor miatt. Nagyon kellemetlen volt bent a levegő, a tömeg is kezdett már sok lenni, szóval gondoltam hamarabb lejutok, ha gyorsan felállok, felveszem a kabátom és összeszedem a cuccom.
A gondolatmenet jó volt, a kivitelezéssel voltak gondok :D Felálltam, rajtam volt már a kabát, de a busz valami miatt satuzni kényszerült, én meg végül addig ügyeskedtem, míg hanyatt estem a négyes ülések közt. (senkinek és semminek nem lett baja) Gyorsan összeszedtem magam, és sűrű elnézéskérések közepette szinte elmenekültem onnan. Úgy égett a fejem, még otthon is látszott elég szépen.
Középiskolás voltam, szülői értekezlet volt a suliban. Anyuék bementek a tanterembe a szülőire, én meg mondtam nekik, hogy megvárom őket kint a suli melletti parkolóban. Tél végi időszak volt, elég hamar sötétedett. Van 1-1,5 órám, mivel üssem el az időt addig? Kitaláltam, hogy a sötét parkolóban gyakorlom a szalagavató táncot, amíg kijönnek a szüleim. Egy órán keresztül hangosan dúdoltam a zenét, énekeltem, forogtam, táncoltam, ha elrontottam valamit akkor újrakezdtem, kommentáltam hangosan hogy éppen mit csinálok, hol kell javítani stb. Százszor elénekeltem a zeneszámokat és eltáncoltam a táncot újra meg újra, hogy rögzítsem magamban a koreográfiát, majd a végén elegáns és méltóságteljes meghajlás, ahogy a tánctanár tanította...
Ekkor az egyik szemközti autóból kiszállt egy apuka, aki végignézte az egész produkciót, megtapsolt, rágyújtott, majd azt mondta: "Engem nem zavarsz, nyugodtan folytasd még, ha akarod. Olyan gyorsan elrepült így ez az egy óra. Eredetileg fogalmam sem volt, mivel üssem el ezt az időt, amíg a feleségem bent van a teremben a szülőin."
Nagyon égett a fejem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!