Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb lelki fajdalom...

Mi a legnagyobb lelki fajdalom amit egy ember érezhet?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 17:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
87%

18.26

Szerinted a házastárs csak szexre kell? A házastárs a támaszunk, a legjobb barátunk, szövetségesünk, kicsit a gyerekünk is. Én mindkét szülőmet elvesztettem, a férjem volt az egyetlen hozzátartozóm. Nem kellene ítélkezni...

2021. szept. 9. 18:41
 12/38 anonim ***** válasza:
5%

18:41

De gondolom nem 11 évesen vesztetted el anyád és nem kellett végignézned, ahogy haldoklik.Amúgy még 30 sem vagyok, de már apám sem él.Úgyhogy hagyjuk a drámádat.A legnagyobb fájdalmat kérdeztek, és az bizony az; amit leírtam, hiába pontozott le a sok szerencsés tudatlan ösztönlény!Ugyanakkor az egyesnek is igaza van...

2021. szept. 9. 18:45
 13/38 anonim ***** válasza:
6%
"A házastárs a támaszunk, a legjobb barátunk, szövetségesünk, " Képzeld valakinek meg az anyja vagy csak LENNE, ha lenne!Egy házastárs meg könnyen leakasztható "bárhonnan"...
2021. szept. 9. 18:47
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Gyermekünk elvesztése.

Nem pusztultam bele, de már nem vagyok olyan életvidám, mint mikor még élt!

2021. szept. 9. 18:54
 15/38 anonim ***** válasza:
97%

Mindenkinek más.

Most 31 éves vagyok, számomra anyukám elvesztése volt eddig a legnagyobb lelki fájdalmam. 2017 februárjában halt meg 56 évesen, 12 évig küzdött a daganattal.

Egy szülőnek (aki pedig nagyon szerette és foglalkozott a gyerekével) és meghal a gyermeke, az is teljesen más fájdalom.

Egy szakítás is teljesen más, viszont ott legalább mind a két fél él és ezért ez egy halállal nem egyenértékű.

2021. szept. 9. 18:54
 16/38 anonim ***** válasza:
97%

14-es vagyok!

Viszont soha életemben akkora fájdalmam ne legyen, mint mikor megtudtam, hogy nem él! Abban a pillanatban olyan sokkot kaptam, hogy egy hónapig nem tudtam a külvilágról!

2021. szept. 9. 18:56
 17/38 A kérdező kommentje:
Én velemenyem szerint nincs nagyobb fajdalom annal mikor senkinek es sehova nem kellesz, mikor visszautasitanak. Amikor az emberek azt mondjak nem kellesz, amikor nem kellesz se a szuleidnek, csaladodnak, semmilyen embernek, semmilyen helyre. Ez abszolút üresség.
2021. szept. 9. 19:08
 18/38 anonim ***** válasza:
85%

Ennek viszont oka van. Az, hogy valakire senki ne legyen kíváncsi, arról csak ő tehet, és ezért kéne saját magát megvizsgálni, hogy miért mások számára egy kiállhatatlan, nem kívánatos ember. Pl. van, aki a viselkedésével, mentalitásával, hozzáállásával vívja ki mások ellenszenvét.

2021. szept. 9. 19:28
 19/38 anonim ***** válasza:
78%
13as lehet elvesztetted anyádat, de miért szégyeníted magad? Más is élt át lelki fájdalmat, neked az volt a legnagyobb.
2021. szept. 9. 19:42
 20/38 anonim ***** válasza:
10%
Amikor éppen jókat álmodok erre reggal 6-kor csörög az óra.
2021. szept. 9. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!