Mi a legnagyobb lelki fajdalom amit egy ember érezhet?
18.26
Szerinted a házastárs csak szexre kell? A házastárs a támaszunk, a legjobb barátunk, szövetségesünk, kicsit a gyerekünk is. Én mindkét szülőmet elvesztettem, a férjem volt az egyetlen hozzátartozóm. Nem kellene ítélkezni...
18:41
De gondolom nem 11 évesen vesztetted el anyád és nem kellett végignézned, ahogy haldoklik.Amúgy még 30 sem vagyok, de már apám sem él.Úgyhogy hagyjuk a drámádat.A legnagyobb fájdalmat kérdeztek, és az bizony az; amit leírtam, hiába pontozott le a sok szerencsés tudatlan ösztönlény!Ugyanakkor az egyesnek is igaza van...
Gyermekünk elvesztése.
Nem pusztultam bele, de már nem vagyok olyan életvidám, mint mikor még élt!
Mindenkinek más.
Most 31 éves vagyok, számomra anyukám elvesztése volt eddig a legnagyobb lelki fájdalmam. 2017 februárjában halt meg 56 évesen, 12 évig küzdött a daganattal.
Egy szülőnek (aki pedig nagyon szerette és foglalkozott a gyerekével) és meghal a gyermeke, az is teljesen más fájdalom.
Egy szakítás is teljesen más, viszont ott legalább mind a két fél él és ezért ez egy halállal nem egyenértékű.
14-es vagyok!
Viszont soha életemben akkora fájdalmam ne legyen, mint mikor megtudtam, hogy nem él! Abban a pillanatban olyan sokkot kaptam, hogy egy hónapig nem tudtam a külvilágról!
Ennek viszont oka van. Az, hogy valakire senki ne legyen kíváncsi, arról csak ő tehet, és ezért kéne saját magát megvizsgálni, hogy miért mások számára egy kiállhatatlan, nem kívánatos ember. Pl. van, aki a viselkedésével, mentalitásával, hozzáállásával vívja ki mások ellenszenvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!