Mi a legnagyobb lelki fajdalom amit egy ember érezhet?
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 17:48
1/38 Tanksapka21 válasza:
Amikor úgy lettél családos, hogy soha nem élted át a beteljesült szerelem érzését.
2/38 anonim válasza:
Ez mindenkinek más, nem lehet találomra se mondani egyet.
3/38 anonim válasza:
Számomra idáig az egyik szakításom okozta a legnagyobb lelki fájdalmat, de ennél sokkal fájdalmasabb lehet az, hogyha az embernek a gyereke meghal. Szerintem ez okozhatja a legnagyobb fájdalmat.
4/38 anonim válasza:
1 nagyon jót irtál.
3 úgy módosítanám, hogy mikor a legjobban szeretett személy meghal.
5/38 anonim válasza:
Nekem is az egyik szakitasom tett padlóra...orvosok hoztak helyre pszichológus stb, életemben nem fájt úgy a lelkem mint akkor, aztán egy idő múlva meg (gyógyszerekkel) elmúlt minden.
6/38 anonim válasza:
Igen, a legnagyobb fájdalom a gyerek, vagy a házastárs elvesztése. Mikor meghalt a férjem, úgy éreztem, én is meghaltam vele együtt.
7/38 anonim válasza:
17:59
A gyereké felnőttként, és az anyáé egy kiskorúnak, ha normális anyja van.A házastárs ehhez képest semmi, abból lehet másik...
8/38 anonim válasza:
18.10
Igen, lehet másik, de addig... ezt csak az érti, aki átélte.
9/38 anonim válasza:
18:24
Aha, próbáltad volna ki a helyemben!Imádott anyád haláltusáját végignézni 11 évesen, amikor nagyon fiatal volt, nem is volt beteg sem, és egyszer csak elvágódik... Ja, és ő is imádott engem.HATALMAA VESZTESÉG, A SOK SZERENCSÉS B.ROM HIÁBA PONTOZ LE!!!APucinak is lett új nője, könnyű új házastársat találni, na de mi van egy anyával?!??!?!?!?!?!FEL SEM FOGJÁTOK IDIÓTA MÁZLISTÁK!!!!!
10/38 anonim válasza:
Szex nélkül lehet élni, anya nélkül nem!!!De a sok szerencsés ösztönlény ezt úgysem fogja felfogni.LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!