Léteznek olyan emberek akik egyszerűen összespórolták a házuk/lakásuk árát, és úgy vették meg?
Igen. A második lakásom nekem is ilyen volt. Ha az elsőt nem öröklöm, akkor otthon maradtam volna és gyűjtöttem volna össze az árát ugyanúgy, így meg csak a rezsit fizettem, bérleti díjat nem, azért volt egyszerű gyűjteni.
Ha mindenki úgy élne otthon, mintha albérletben élne, 7-10 év alatt meglenne egy ház ára abból a pénzből, amit félretett, mintha bérleti díj lenne... Dehát van, aki 30 évesen is otthon él és még mindig nincs meg egy ház ára...
Ahhoz olyan fizetés kell. Ahhoz meg olyan végzettség. Ahhoz meg olyan tudás! Ahhoz meg olyan képességek. Ami nekem nincs.
Otthon lakom de én fizetem a saját dolgaimat.
Csak akkor tudnék ennyit keresni ha folyton túlóráznék. Nekem ez jutott, mert buta vagyok és szerencsétlen.
Engem.
Megfosztanád tőlem ezt az örömöt?
Az nem semmi! Nekem 4 év alatt mindössze csak 1 5000 000 jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!