Léteznek olyan emberek akik egyszerűen összespórolták a házuk/lakásuk árát, és úgy vették meg?
Pl az én szüleim érettségire vettek nekem egy lakást Pesten, amire nem vettek fel hitelt.
Van még pár lakásunk kiadva, mind az utóbbi 10 évben lett véve, hitel nélkül.
Ezen felül közeli ismerősök közül is nem egyet tudok mondani, aki zsebből szokta a lakásait fizetni.
4-es!
Jah jah persze.
Mindezt itt a gyakorin, véletlen benyögöd, egy ilyen kérdésnél, ahol a kérdező maga alatt van, mert nem tudja miből lesz lakása.
menjél máshova hazudozni.
amúgy nem kell ezután másik regisztrációról a te válaszodat megerősítő másik válaszokat írni, mert elég átlátszó ezek után.
Kis hamis vagy te.
Én a 4-es vagyok.
Lehet, hogy fáj, de 25 millió környékét nem olyan nagy dolog összespórolni. Én nem hazudok, meg is tudom mutatni hol lakok... :D
Kérdeztek, válaszoltam. Nem hazudok, mert miért hazudnék. Semmivel nem lennék előrébb ha névtelenül nagyot mondanék.
Ha anyuka orvos, apuka menő ügyvéd, havi 1 millát simán félrerak egy család.
Így 2-3 év egy lakás.
Hidd el, csak itthon simán 6 számjegyű ember van, aki ezt gond nélkül megteszi.
Elöször pár évig a fizetésem felét lekötöttem a bankban, utána ezt öneröként használva felvettem hitelt 10 évre és vettem egy kisebb lakást.
A 10 év után eladtam, az árából meg újabb hitelböl vettem egy házat.
Így van. Bár én rosszul keresek de vannak ilyenek. Ne irigykedjetek. Inkább tanuljatok. Vagy ha buták vagytok mint én, akkor dolgozzatok! Igaz így nem visszük semmire se. De azért ez is mintha lusta is lennék mindamellett hogy tanulatlan is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!