Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha összespórolok némi pénzt...

Ha összespórolok némi pénzt akkor kényelmesen eltudok menni albérletbe?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és egy rakat idiótával élek dunántúlon, ha mondjuk keresek havi 160 ezret és havonta egy százast félre teszek és mondjuk fél évig ezt csinálom akkor eltudok menni egy albérletbe mondjuk sopronba? Ha most mennék akkor tegyük fel 100 elmenne albérletre maradna 40 az meg elmenne az egyéb kiadásokra és sehol nem lennék. Egy kis megtakarítással jobban tudnék érvényesülni?
2020. okt. 30. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most matek részében kellene segítség, vagy pontosan mi a kérdés?
2020. okt. 30. 18:02
 2/7 A kérdező kommentje:
1. Igen az anyagi részben.
2020. okt. 30. 18:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy fél-1 millió forinttal hogy tudnék boldogulni? Úgy hogy dolgozom is mellete.
2020. okt. 30. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Aha
2020. okt. 30. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha rám hallgatsz, akkor a megtakarítást külön kezeled a rendszeres havi kiadásoktól. Elvégre, ha keresel 140.000 Ft-ot és minden hónapban elköltesz 160.000 Ft-ot, akkor előbb-utóbb mindenképpen el fog fogyni a pénzed. És azután mi lesz? Visszaköltözöl?

Ehelyett jobb stratégia, ha a fizetésedet növeled, a költségeidet pedig csökkented. Tanulj új dolgokat, hogy magasabb legyen a fizetésed és csak addig nyújtózz, ameddig a takaród ér!

2020. okt. 30. 18:34
 6/7 A kérdező kommentje:
5. Tanulás téren elvagyok veszve mert ami érdekelt azt az egészségem kizárja és nem találtam még olyat ami érdekelne.
2020. okt. 30. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már Sopronba mész akkor átlehet járno Ausztriába melózni. Bár a vírus miatt nem tudom hogy kivitelezhető
2020. okt. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!